اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 211528

تاریخ: 1402/06/20

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 211528

تاریخ: 1402/06/20

کپی نشانی خبر

بازدید سرزده مدیرعامل پتروشیمی شازند از برخی واحدهای مجتمع

ImageHandler (1)

دکتر خلیلی نیا به صورت سرزده از واحدهای تخلیه نفتا، انبار محصول و اتوکسیلات بازدید نمود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پتروشیمی شازند؛ مدیرعامل پتروشیمی شازند روز دوشنبه ۲۰ شهریور به همراه جمعی از مدیران از برخی از واحدهای مجتمع بازدید کرد.

خلیلی‌نیا با حضور در واحد تخلیه نفتا، ضمن تشکر از هوشیاری به موقع همکاران مرتبط و سرعت عمل آنها در اطفای حریق، خواستار توجه ویژه تمامی همکاران در بخش های مختلف شرکت نسبت به توجه ویژه در ارتباط با رعایت مسائل و دستور العمل های ایمنی شد و بر اهمیت این موضوع در بهبود فرایندهای کاری تاکید نمود.

 وی در ادامه از انبارهای محصول بازدید کرد و از نزدیک در جریان اقدامات و فعالیت های این واحد قرار گرفت.

 واحد اتوکسیلات دیگر واحدی بود که خلیلی نیا از آن بازدید کرد و بعد از توضیحات مبسوطی توسط مدیران و‌ کارشناسان، مدیرعامل شاراک دستورات مورد نظر را برای رفع مشکلات این واحد صادر کرد.

مدیرعامل پتروشیمی شازند در پایان از تلاش ها و اقدامات ارزنده و شایسته همه کارکنان واحدهای مذکور که به همراه سایر واحدها موجب افزایش تولید شده تقدیر و تشکر کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فراخوان سرمایه‌گذاری و مشارکت در طرح‌های بهینه‌سازی و صرفه‌جویی گاز طبیعی

در راستای سیاست‌های کلان کشور در حوزه مدیریت مصرف انرژی، کاهش ناترازی گاز طبیعی، امنیت انرژی و راهبرد کلان و مسئولیت شرکت در صیانت از منابع ملی و توسعه پایدار، هلدینگ سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) فراخوان سرمایه‌گذاری و مشارکت در طرح‌های بهینه‌سازی و صرفه‌جویی گاز طبیعی را منتشر کرد.

درخشش صنایع شیمیایی ایران در اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران»

نخستین اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران؛ از مدیر شایسته تا برند ملی ماندگار»؛ با حضور جمعی از مقامات، مدیران ارشد و نمایندگان تشکل‌های اقتصادی و صنعتی کشور، در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.