اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 211504

تاریخ: 1402/06/20

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 211504

تاریخ: 1402/06/20

کپی نشانی خبر

بیمه کوثر مفتخر به خدمت گزاری زوار اربعین حسینی

4

بیمه کوثر در راستای خدمت به زائرین اربعین حسینی در ایام برگزاری این مراسم باشکوه اقدام به خدمت رسانی در سراسر کشور بالاخص مناطق مرزی نمود.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط‌ عمومی بیمه کوثر؛ شرکت در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی خود و خدمت رسانی بهتر به زائرین اربعین حسینی اقدام به اعزام خودروهای ارزیاب خسارت، برپایی موکب های خدمت رسانی و پذیرایی در استان ها بالاخص مناطق مرزی مهران، چزابه و خسروی نمود.

کارکنان بیمه کوثر به صورت داوطلبانه در ایام برگزاری این مراسم باشکوه با حضور در محل موکب ها به پذیرایی از زائرین کربلای معلی پرداختند.

تحقق شعار  “کوثر، خیرکثیر” با عمل به مسئولیت های اجتماعی همواره از اولویت های عملکردی بیمه کوثر بوده و مشارکت در برگزاری مناسبت ها و مراسم های مذهبی از جمله ارزش های اخلاقی کارکنان بیمه کوثر است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

منبع آگاه وزارت نفت: ادعاهای «کرسنت دوم» برای قرارداد نفتی با چین دروغ است

در پی انتشار اظهارات ولی‌الله بیاتی نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۵ در خبرگزاری تسنیم یک منبع آگاه در وزارت نفت ظهر دوشنبه ۲۰ مهر ماه به انصاف‌نیوز گفت: در شرایط حساس و دشوار کنونی، مجموعه صنعت نفت تلاش کرده است تمرکز خود را بر انجام مسئولیت‌های اصلی و تأمین منافع کشور قرار دهد و تا حد امکان از ورود به مجادلات رسانه‌ای و پاسخگویی روزانه به مطالب و ادعاهای مختلف خودداری کند.

آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران

همزمان با آغاز مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی شرکت «اتونوین» از روز دوشنبه ۲۰ مهرماه، متقاضیان می‌توانند با استفاده از حساب وکالتی بانک ملی ایران در سامانه «فیروزه»، به‌صورت غیرحضوری در این طرح شرکت کنند.

اعلام اسامی برندگان شانزدهمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

شانزدهمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز شانزدهم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.