اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 209749

تاریخ: 1402/06/05

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 209749

تاریخ: 1402/06/05

کپی نشانی خبر

درخشش مبین انرژی خلیج فارس در هفتمین دوره ارزیابی مدیریت دارایی‌های فیزیکی کشور

mobin2

شرکت مبین انرژی خلیج فارس، در هفتمین دوره ارزیابی مدیریت دارایی‌های فیزیکی، با کسب امتیاز ممتاز پنج ستاره و تندیس برنزین، موفقیت چشمگیری را از آن خود کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس؛ این دوره از ارزیابی ها با مجوز سازمان ملی بهره‌وری ایران و توسط یک سازمان مستقل و معتبر در زمینه مدیریت دارایی‌های فیزیکی برگزار شد و شرکت مبین انرژی با ارائه عملکرد برتر خود، به عنوان یکی از برترین شرکت‌ها در این حوزه شناخته شد.

استراتژی‌های منحصر به فرد و کارآمدی که این شرکت در این حوزه اجرا کرده بود، باعث گردید تا بتواند نمونه‌ای موفق از مدیریت دارایی‌های فیزیکی را به ارمغان آورد.

همچنین استفاده بهینه از فناوری‌های پیشرفته در رصد و کنترل دارایی‌ها، بهبود فرآیندهای تعمیر و نگهداری، پیشگیری از خسارت‌ها و بهبود بهره‌وری سازمانی از جمله مزایایی بودند که شرکت مبین با اجرای موفق استراتژی‌های خود در این زمینه به دست آورد.

علاوه بر این، شرکت مبین انرژی توانسته است نقاط ضعف موجود در مدیریت دارایی‌های فیزیکی را شناسایی و با ارائه راهکارهای کارآمد، بهبود قابل توجهی در این حوزه ایجاد کند. این نقاط قوت و ضعف شناسایی شده در نتیجه ارزیابی، به شرکت مبین امکان می‌دهد تا بهبودهای لازم را در سیستم مدیریت دارایی‌های فیزیکی خود اعمال کند و عملکرد خود را بهبود بخشد.

لازم بذکر است که لوح تقدیر و تندیس این دوره از ارزیابی‌ها در مراسمی با حضور مقامات و نخبگان کشوری به نماینده شرکت مبین انرژی خلیج فارس اهدا شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

افتتاح فاز نخست واحد تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی با سرمایه‌گذاری ٨١میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

همزمان با سومین روز هفته دولت، نخستین طرح تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی در سایت پتروشیمی و پالایشگاهی منطقه ویژه اقتصادی لامرد با سرمایه‌گذاری ۸۱میلیون دلار به بهره‌برداری رسید.

چادرملو ترمز مصرف انرژی را کشید، درآمد را بالا برد

شرکت معدنی‌وصنعتی چادرملو در هفت‌ ماهه سال مالی ۱۴۰۵ موفق به کاهش مصرف برق، گاز و آب به ترتیب حدود ۴درصد، ۱۱درصد و ۲۵درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل شد که این امر همزمان با رشد ۲۶درصدی درآمد «کچاد»؛ از بهبود بهره‌وری منابع در یکی از بزرگترین زنجیره‌های معدنی و فولادی کشور حکایت دارد.