اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 209602

تاریخ: 1402/06/01

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 209602

تاریخ: 1402/06/01

کپی نشانی خبر

جابجایی 28 میلیون تن کالای راهبردی با ناوگان ملی کشتیرانی

0697b9ab-abc1-4437-adb7-e6af8ffb4975

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ناوگان ۱۴۰ فروندی کشتیرانی ملی، گفت: امروز ۳۸۰۰ نفر از همکاران دریانورد ما در دنیا اقدام به جابه‌جایی بار می‌کنند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران؛ محمدرضا مدرس خیابانی در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان بورسیه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، دانشجویان حاضر در این مراسم را همکاران آینده گروه معظم کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن 140 فروند کشتی به ظرفیت پنج میلیون تُن توانسته بالغ بر 28 میلیون تُن کالای راهبردی را حمل کرده و نقش اساسی در اقتصاد ایران داشته باشد.وی افزود: معتقدیم ارزش دارایی‌های گروه کشتیرانی صرفاً کشتی‌ها و ناوگان آن نیست؛ بلکه نیروی انسانی مقتدر و متوکل است که امیدواریم همین شور، اشتیاق و انضباط کنونی دانشجویان تداوم یابد.وی تصریح کرد: امروز 3800 نفر از همکاران دریانورد ما در دنیا اقدام به جابه‌جایی بار می‌کنند که باید جوانان در کنار آن‌ها طی سنوات آتی رشد کرده و جایگزین با تجربه‌ها شوند.وی با ابراز امیدواری نسبت به حضور مثمرثمر نیرو‌های جوان در ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، گفت: با همت امروز، دانشجویان خبره جایگزین نیروی فعلی کشتیرانی خواهند شد و باید با تلاش، توکل، کوشش و احترام به پیشکسوتان و فرماندهان حوزه دریایی، مسیر بالندگی و رو به رشد کشتیرانی را ادامه دهند.

در این مراسم دریادار دوم عرشه و ستاد، آریا شفقت رودسری فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان بورسیه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: کشور‌هایی که دریا دارند می‌توانند پیشرفت‌های بزرگی را تجربه کنند. رمز موفقیت هر فرد توکل به خدا، تلاش و احترام به پدر و مادر است که افراد را در پر‌تلاطم‌ترین مسیر زندگی حفظ می‌کند.جبار فیروزی، معاون تربیت و آموزش دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نیز گفت: در سال 1401 برای 120 نفر دوره ملوان فنی و ملوان عمومی آموزش‌ها اجرا شد. همچنین در راستای کیفیت بخشی به آموزش‌ها جلسات تخصصی زیادی در سطح دانشگاه برگزار گردیده است که امید است آموزش‌های ارائه شده کاربردی بوده و توسعه یابد.آیین اختتامیه و فارغ التحصیلی دانشجویان بورسیه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، با حضور مدیرعامل و معاونان گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت تأمین نیروی انسانی خطوط کشتیرانی، مدیرعامل مؤسسه آموزش کشتیرانی و به میزبانی امیر دریادار آریا شفقت رودسری فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) در نوشهر برگزار شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بررسی راهکارهای رفع موانع زنجیره ارزش و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل در توسعه دریامحور

نشست اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور و سواحل مکران با حضور نماینده رئیس‌جمهور، رئیس هیئت عامل ایدرو و استانداران استان‌های ساحلی کشور برگزار شد و در آن راهکارهای تکمیل زنجیره ارزش، کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و بهبود فرآیندهای لجستیکی بررسی شد.

تاوان سنگین جنگ تحمیلی برای کشتیرانی جهانی

بررسی تبعات تنش‌های ایجاد شده در منطقه تا جایی بوده که امروز بسیاری از کارشناسان و رسانه‌ها معتقدند که ایجاد یک درگیری منطقه‌ای، در عمل می‌تواند در زمانی کوتاه، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای هزاران کیلومتر دورتر افزایش دهد.