اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 208376

تاریخ: 1402/05/17

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 208376

تاریخ: 1402/05/17

کپی نشانی خبر

بازدید مدیرعامل بانک مسکن از غرفه شرکت‌های زیرمجموعه بانک در نمایشگاه صنعت ساختمان

DE02B533-CBA8-4046-AA8A-9DE52D92B648

مدیرعامل بانک مسکن از غرفه شرکت‌های زیرمجموعه بانک در نمایشگاه صنعت ساختمان تهران بازدید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک مسکن؛ دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن طی بازدید از بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران از غرفه مشترک شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن و شرکت تامین سرمایه بانک مسکن بازدید کرد.

در این بازدید صابر عسکرپور عضو هیات مدیره و معاون مدیرعامل در امور مالی، علی کمالی عضو هیات مدیره و برخی از مدیران ستادی بانک و شرکت‌های تابعه، دکتر حسینی را همراهی کردند.

مدیرعامل بانک مسکن همچنین از غرفه شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه صنعت ساختمان نمایشگاه تهران بازدید کرد و نسبت به همکاری شرکت های زیرمجموعه بانک با این شرکت ها و استفاده از آخرین روش های روز صنعت ساخت و ساز با استفاده از دانش و توان جوانان ایرانی تاکید کرد.

لازم به ذکر است، در راستای آشنایی هر چه بیشتر فعالان صنعت ساختمان کشور و علاقه‌مندان به ورود و سرمایه‌گذاری در این بازار، شرکت‌های تابعه بانک مسکن در قالب دو شرکت یاد شده، ضمن حضور در این نمایشگاه، به معرفی ابزارها، راهکار‌های تامین مالی و پروژه‌های ساختمانی خود پرداختند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رونمایی بیمه دی از «درگاه ثبت ایده ویژه نخبگان ایثارگر» در سامانه دی‌نو

بیمه دی با هدف بهره‌مندی از توانمندی‌ها و ایده‌های نوآورانه نخبگان، از درگاه اختصاصی ثبت ایده ویژه جامعه ایثارگری در سامانه «دی‌نو» رونمایی کرد، اقدامی که بستر مناسبی را برای توسعه کسب‌وکار و خلق ارزش افزوده در این شرکت فراهم می‌سازد

«وام آسان» بیمه کوثر؛ تسهیلاتی بر اساس ارزش بازخرید بیمه‌های عمر و سرمایه‌گذاری

بیمه کوثر با معرفی طرح «وام آسان»، امکان دریافت تسهیلات بر مبنای ارزش بازخرید بیمه‌نامه‌های عمر و سرمایه‌گذاری را فراهم کرده است؛ طرحی که با هدف تأمین نقدینگی مورد نیاز بیمه‌گذاران و بدون به خطر انداختن آینده مالی خانواده ارائه شده است.