اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 207461

تاریخ: 1402/05/10

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 207461

تاریخ: 1402/05/10

کپی نشانی خبر

جلسه هماهنگی مراسم عملیات راه اندازی واحد آمونیاک شرکت پتروشیمی هنگام

screenshot_2023-08-01_151933_4w4

جلسه هماهنگی مراسم عملیات افتتاح و راه اندازی واحد آمونیاک شرکت پتروشیمی هنگام برگزار گردید.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی هنگام؛ جلسه هماهنگی مراسم عملیات افتتاح و راه اندازی واحد آمونیاک شرکت پتروشیمی هنگام با حضور مدیران ارشد این شرکت و شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد و همچنین نمایندگان روابط عمومی هلدینگ خلیج فارس برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور آقای دکتر جمشیدی مدیر عامل شرکت پتروشیمی هنگام و آقای دکتر شیخان مدیرعامل شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد همراه بود، در خصوص افتتاح واحد آمونیاک شرکت پتروشیمی هنگام به ارائه طریق و اخذ تمهیدات و تصمیمات لازم پرداخته و مقرر گردید کلیه موارد مطروحه در این خصوص با هماهنگی روابط عمومی هلدینگ خلیج فارس اقدام و صورت پذیرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس‌کاوان نماد سهامی عام شد؛ گامی راهبردی در مسیر توسعه و ورود به بازار سرمایه

شرکت مس‌کاوان نماد در تیر ماه ۱۴۰۵ با تغییر ساختار حقوقی خود به شرکت سهامی عام، وارد مرحله تازه‌ای از مسیر توسعه و بلوغ سازمانی شد؛ تحولی که می‌توان آن را یکی از مهمترین گام‌های این مجموعه در جهت آماده‌سازی برای حضور در بازار سرمایه و تأمین مالی برنامه‌های توسعه‌ای آینده دانست.