اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 206143

تاریخ: 1402/05/01

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 206143

تاریخ: 1402/05/01

کپی نشانی خبر

آغاز بررسی فرصت‌ها و تهدیدهای برنامه هفتم توسعه در پتروشیمی اروند

335D65D8-AB13-48FA-9DAD-63A434A5A877

جلسه بررسی برنامه هفتم توسعه کشور و آثار آن بر کسب و کار پتروشیمی اروند با حضور مدیرعامل و خبرگان این حوزه برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس؛ جلسه بررسی برنامه هفتم توسعه کشور و آثار آن بر کسب و کار پتروشیمی اروند با حضور دکتر کریمی و خبرگان این حوزه با محوریت راهبردی، مالیاتی، نیروی انسانی، قضایی، عملیاتی، محیط زیست و..‌. برگزار شد.
در این جلسه، خبرگان و کارشناسان مجرب با شناسایی تهدیدها و فرصت‌ها، نقش شرکت پتروشیمی اروند در تحقق برنامه هفتم توسعهٔ کشور را مورد بررسی قرار دادند.
رشد اقتصادی ۸ درصدی، متوسط رشد صادرات غیرنفتی ۲۲٫۶ درصدی، افزایش ظرفیت تولید نفت، گاز طبیعی و محصولات پتروشیمی و… از جمله اهداف برنامه هفتم توسعه است که در ۲۴ فصل و ۱۱۸ ماده تدوین شده است.
گفتنی است شرکت پتروشیمی اروند در سال «مهار تورم؛ رشد تولید» طرح‌های توسعه خود را همگام با برنامه هفتم توسعه آغاز خواهد کرد تا نقش خود در تحقق این برنامه، توسعهٔ زیربنایی، افزایش صادرات، خلق ثروت و اشتغال‌زایی را ایفا کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فولاد مبارکه چگونه اندیشه تولید را به یک راهبرد صنعتی تبدیل کرد؟

رهبر شهید انقلاب، تولید را زیربنای استقلال اقتصادی و اقتدار ملی می‌دانستند و بارها بر حمایت از تولید داخلی، خودکفایی و تکیه بر توان ایرانی تأکید کردند. امروز، مرور تجربه فولاد مبارکه نشان می‌دهد چگونه این اندیشه در قالب راهبرد بومی‌سازی، توسعه فناوری و تقویت زنجیره تأمین داخلی، به یک الگوی عملی در صنعت کشور تبدیل شده است.

حضور وزیر صمت در موکب گروه فولاد مبارکه در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب

سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در نخستین ساعات امروز با حضور در موکب گروه فولاد مبارکه در آیین باشکوه تشییع رهبر شهید انقلاب، از روند خدمت‌رسانی این مجموعه به عزاداران و سوگواران بازدید کرد.