اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 205181

تاریخ: 1402/04/26

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 205181

تاریخ: 1402/04/26

کپی نشانی خبر

آزادی ۲۰ نفر از زندانیان جرایم مالی غیر عمد با اجرای طرح پویش مهر ملی

50

بانک ملی ایران از ابتدای امسال با اجرای طرح ۲۰ روزه «پویش مهر ملی» و همکاری ستاد دیه کشور، در آزادی ۲۰ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد با اولویت زنان سرپرست خانوار مشارکت کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ بانک ملی ایران همواره در مشکلات و معضلات اقتصادی کشور ورود کرده و در بسیاری از موارد نیز در بخش مسئولیت‌های اجتماعی بدون نگاه اقتصادی حضور مداوم داشته و کانون کمک‌ به مردم و محرومان بوده است.

با توجه به پیشگامی بانک ملی ایران در این بخش و طبق آمارهای رسمی، طی سال گذشته ۴۲۲ زندانی از محل کمک‌ها و منابع مالی این بانک که در اختیار ستاد دیه قرار داده شد، آزاد شدند.

بانک ملی در سال گذشته، با پرداخت ۸۰ میلیارد تومان سهم بزرگی در آزادی زندانیان غیر عمد داشته است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نقش‌آفرینی بانک تجارت در مدیریت ناترازی انرژی با تکیه بر فناوری‌های نوین

مدیرعامل بانک تجارت در نشستی که با مسئولان سازمان بهینه‌سازی مصرف انرژی برگزار شد، بر اهمیت بهره‌گیری از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، مراکز داده (دیتاسنتر) و کیف پول دیجیتال بانک تجارت به‌منظور مدیریت هوشمند ناترازی و مصرف انرژی کشور تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان سی و هفتمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

سی و هفتمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز سی و هفتم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.