اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 204068

تاریخ: 1402/04/06

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 204068

تاریخ: 1402/04/06

کپی نشانی خبر

انتصاب وحید اسناوندی به عنوان مدیر کار و خدمات اشتغال کیش

2

با پیشنهاد مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و با حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وحید اسناوندی به عنوان مدیر کار و خدمات اشتغال منطقه آزاد کیش منصوب شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد کیش؛ سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استناد تبصره (۱) ماده ۵ مقررات اشتغال نیروی انسانی، بیمه و تامین اجتماعی در مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی و به پیشنهاد رحیم سرهنگی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش، طی حکمی وحید اسناوندی را به عنوان مدیر واحد کار و خدمات اشتغال منطقه آزاد کیش معرفی کرد.

در این حکم انتصاب، با اشاره به تعهد و سوابق اسناوندی آمده است: امید است با اتکال به ذات اقدس الهی در انجام وظایف و امور محوله موفق و موید باشید.

گفتنی است وحید اسناوندی پیش از این و از ۶ خرداد ۱۴۰۲ سرپرستی مدیریت کار و خدمات اشتغال منطقه آزاد کیش را برعهده داشت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

افتتاح فاز نخست واحد تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی با سرمایه‌گذاری ٨١میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

همزمان با سومین روز هفته دولت، نخستین طرح تولید محصولات زنجیره هیدروکربنی و شیمیایی در سایت پتروشیمی و پالایشگاهی منطقه ویژه اقتصادی لامرد با سرمایه‌گذاری ۸۱میلیون دلار به بهره‌برداری رسید.

چادرملو ترمز مصرف انرژی را کشید، درآمد را بالا برد

شرکت معدنی‌وصنعتی چادرملو در هفت‌ ماهه سال مالی ۱۴۰۵ موفق به کاهش مصرف برق، گاز و آب به ترتیب حدود ۴درصد، ۱۱درصد و ۲۵درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل شد که این امر همزمان با رشد ۲۶درصدی درآمد «کچاد»؛ از بهبود بهره‌وری منابع در یکی از بزرگترین زنجیره‌های معدنی و فولادی کشور حکایت دارد.