اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 202812

تاریخ: 1402/03/31

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 202812

تاریخ: 1402/03/31

کپی نشانی خبر

سود خالص بانک سینا بیش از ۲ برابر افزایش یافت

31

سود خالص بانک سینا در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل از آن بیش از ۲ برابر شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی بانک سینا؛ این بانک سینا طی عملکرد ۱۲ ماهه سال مالی ۱۴۰۱، مبلغ ۱۱ هزار و ۱۹۲ میلیارد ریال سود شناسایی کرده است که به این ترتیب سود پایه هر سهم با رشد ۱۰۸ درصدی نسبت به سال قبل از آن، به ۴۴۱ ریال رسید.

در دوره منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، بانک سینا از محل تسهیلات اعطایی و سپرده‌گذاری ۷۶ هزار و ۱۶۳ میلیارد ریال درآمد کسب کرده است که نسبت به سال مالی ۱۴۰۰، حدود ۲۹ درصد رشد نشان می‌دهد. هزینه سود پرداختی به سپرده‌ها نیز در سال مالی ۱۴۰۱ با رشد ۲۵ درصدی به ۴۷ هزار و ۷۹۲ میلیارد ریال رسیده است. به این ترتیب، خالص درآمد تسهیلات و سپرده‌گذاری در سال گذشته ۲۸ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال بوده است.

بانک سینا همچنین در سال ۱۴۰۱ توانست خالص درآمدهای کارمزدی خود را ۹۳ درصد افزایش داده و به ۷ هزار و ۹۳۲ میلیارد ریال برساند.

مجموع درآمدهای عملیاتی بانک سینا نیز با رشد ۴۲ درصدی به ۳۷ هزار و ۴۲۹ میلیارد ریال در سال مالی ۱۴۰۱ رسید.

گفتنی است با توجه به رویکردهای تحولی و اجرای طرح راهبردی کسب‌وکار در بانک سینا، تغییر در جریان‌های درآمدی و ارتقای سودآوری این بانک، به عنوان یکی از اهداف اصلی چشم‌انداز افق سه ساله بانک سینا ترسیم شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

خط ارزش با «ولیو بانک» به میدان رقابت صندوق‌های بخشی می‌آید؛ هدف‌گذاری برای کسب بازدهی فراتر از شاخص بانکی

شرکت مشاور سرمایه‌گذاری خط ارزش در تازه‌ترین گام توسعه فعالیت‌های خود؛ صندوق «ولیو بانک» را با تمرکز بر سهام صنعت بانکداری معرفی کرد. فرشید زرین‌کیا مدیرعامل این شرکت از برنامه پذیره‌نویسی صندوق طی هفته‌های آینده خبر داده و رضا اکبری مدیر سرمایه‌گذاری خط ارزش نیز از طراحی یک الگوی سیستماتیک مبتنی بر روش کمل برای انتخاب سهام بانکی و تلاش برای کسب بازدهی بالاتر از شاخص این صنعت سخن گفته است.

آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران

همزمان با آغاز مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی شرکت «اتونوین» از روز دوشنبه ۲۰ مهرماه، متقاضیان می‌توانند با استفاده از حساب وکالتی بانک ملی ایران در سامانه «فیروزه»، به‌صورت غیرحضوری در این طرح شرکت کنند.

اعلام اسامی برندگان شانزدهمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

شانزدهمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز شانزدهم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.