اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 200864

تاریخ: 1402/03/10

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 200864

تاریخ: 1402/03/10

کپی نشانی خبر

نمایشگاه ایران هلث با حضور قدرتمند بانک پارسیان به کارخود خاتمه داد

9

بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی( ایران هلث 2023) در حالی پایان یافت که غرفه بانک پارسیان مملو از بازدیدکنندگان و حضور فعالان حوزه سلامت در بخش های مختلف بود.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان ؛طی 4 روز حضور بانک در نمایشگاه، دستاوردها، خدمات، محصولات و راهکارهای جدید جهت ارایه به شرکت های فعال در حوزه بازرگانی و تولید تجهیزات پزشکی و دارویی از سوی کارشناسان مستقر در غرفه معرفی شد.
مدیران و کارشناسان بخش های مختلف بانک اعم از؛ روسا و معاونین مناطق، روسای شعب ،کارشناسان حوزه ارزی ، صندوق قرض الحسنه، توسعه فناوری، آینده پژوهی، بازاریابی و توسعه کسب وکار و بانکداری شرکتی با حضور در غرفه شرکت های حاضر در نمایشگاه به منظور تعامل و رایزنی و ارائه مشاوره های مالی، ضمن تشریح خدمات بانک، پاسخگوی نیازهای متقاضیان در حوزه های تسهیلات، ارز، ضمانتنامه، سپرده، خدمات اعتباری، دانش بنیان، بانکداری شرکتی و مشاوره های مالی بودند و برآمادگی کامل بانک بر ارائه خدمات نوین به حوزه سلامت تأکید کردند.
گفتنی است بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث) به مدت ۴ روز از تاریخ ۶ الی ۹ خردادماه ۱۴۰۲ از روز شنبه تا سه‌شنبه، از ساعت ۸ صبح الی ۳ عصر، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، پذیرای علاقه‌مندان به حوزه دارویی و پزشکی بود.
شرکت‌های برتر حوزه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی، از کشورهای مختلف جهان در این رویداد تخصصی که به‌عنوان دومین رخداد بزرگ در حوزه تجهیزات پزشکی منطقه خاورمیانه شناخته می‌شود، حضور یافته و دستاوردهای خود را در معرض بازدید متخصصان و علاقه‌مندان این حوزه قرار دادند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اعلام اسامی برندگان دوازدهمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

دوازدهمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز دوازدهم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

کریمی: ابزارهای نوین تأمین مالی جایگزین نگاه تسهیلات‌محور شود

در ادامه سفر استانی مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بانک دی به خطه آذربایجان شرقی، نشست مشترک مدیران این بانک با هیأت‌رئیسه و جمعی از فعالان اقتصادی، تجار و تولیدکنندگان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز برگزار شد؛ نشستی که در آن بر توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی (SCF) و هم‌افزایی میان بانک دی و بخش خصوصی تأکید شد.

به‌روز رسانی سامانه های بانك ملت و قطعی موقت خدمات غیرحضوری از ساعت 23 پنج شنبه 16 مهرماه

در راستای اجرای به‌روز رسانی های فنی با هدف افزایش کیفیت سرویس های بانکی، خدمات غیرحضوری بانک ملت، از ساعت 23:00 روز پنج شنبه 16‏‏‏‏‏‏‏/07‏‏‏‏‏‏‏/1405 تا حداکثر 8 بامداد روز جمعه 17‏‏‏/07‏‏‏/1405 موقتاً غیرفعال خواهد بود.