اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 199425

تاریخ: 1402/02/30

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 199425

تاریخ: 1402/02/30

کپی نشانی خبر

امضای تفاهم‌نامه همکاری بانک سینا و شرکت فولاد کاوه‌ جنوب کیش

2.

با هدف ارتقاء و گسترش سطح همکاری‌ها و ارائه خدمات بانکی و ارزی، بانک سینا و شرکت فولاد کاوه جنوب کیش تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط‌عمومی بانک سینا؛ غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا در این مراسم با ابراز خرسندی از گسترش تعاملات فی‌مابین این بانک و شرکت فولاد کاوه‌ جنوب کیش گفت: بانک سینا با توسعه تعاملات خود با شرکت‌های موفق و بزرگ اقتصادی نشان داده که از ظرفیت‌ها و امکانات لازم برای ارائه خدمات مالی و ارزی به شرکت‌ها و فعالان اقتصادی برخوردار است.
وی ایجاد معاونت ارزی و بین‌الملل در ساختار بانک، توسعه فعالیت‌های صرافی سینا و افزایش تعداد شعب ارائه‌دهنده خدمات ارزی بانک سینا در چند ماه اخیر را نشان‌دهنده عزم جدی این بانک در انجام امور ارزی دانست.
سیدعباس حسینی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه‌ جنوب کیش هم ضمن تشریح سیاست‌های این شرکت در حوزه تعاملات ارزی و مالی گفت: امیدواریم با حمایت‌های بانک سینا ارتباط مؤثر و تعاملات سازنده‌تری جهت انجام امور ارزی صورت بگیرد.
گفتنی است در چارچوب این تفاهم‌نامه، همکاری‌های متقابل برای ایجاد بسترهای مناسب در زمینه خدمات مالی و ارزی تسهیل خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

توسعه بانكداری دیجیتال در بانك ملت با جدیت پیگیری خواهد شد

مدیرعامل بانک ملت در مجمع‌عمومی عادی سالیانه این بانک، با اشاره به دستیابی بانک ملت به رتبه‌های برتر در شاخص‌های میزان سرمایه، تراز عملیاتی، مجموع کل درآمد تسهیلات، چهار سپرده ریالی و مانده تعهدات اعتبارات اسنادی داخلی اظهار داشت: با حمایت‌های سهامداران، سودآوری پایدار بانک ملت در سالجاری با تنوع‌بخشی به درآمدها تداوم خواهد یافت و توسعه بانکداری دیجیتال هم با جدیت هر چه بیشتر پیگیری خواهد شد.

رشد ۷۴درصدی درآمد و جهش ۴۶۱درصدی سود عملیاتی؛ سال طلایی پترول رقم خورد

مجمع‌عمومی عادی سالیانه شرکت گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج‌فارس (پترول) برای سال مالی منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ با ارائه گزارشی از رشد چشمگیر عملکرد شرکت و تصویب ۲۵۳ریال سود نقدی به ازاء هر سهم برگزار شد.

تاکید بیمه‌ کوثر بر اصلاح پرتفوی و وصول مطالبات ‌

با برگزاری مجمع‌‌عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام بیمه کوثر منتهی به ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ پس از ارائه گزارش حسابرسی و بازرس قانونی صورت‌های مالی مصوب و از ۴۸۰۰میلیارد ریال سود شرکت، ۲۸۰۰میلیارد ریال به ازاء هر سهم ۷۰ریال بین سهامداران تقسیم شد.