اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 199167

تاریخ: 1402/02/23

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 199167

تاریخ: 1402/02/23

کپی نشانی خبر

ضرورت افزایش عمق داخلی سازی محصولات ایران خودرو دیزل

19

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با ضروری دانستن افزایش سهم بازار خودروهای تجاری این گروه، بر تعمیق داخلی سازی و افزایش کیفیت محصولات برای حفظ مشتریان این بخش از بازار تاکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه خودروسازی ایران خودرو؛ علیمردان عظیمی در بازدید از خطوط تولید ایران خودرو دیزل، ضمن قدردانی از مدیران این شرکت به دلیل افزایش تیراژ تولید در شرایط سخت تحریم و محدودیت های بین المللی گفت: ایران خودرو دیزل برند معتبر و دارای سابقه و قدمت طولانی در اذهان مردم است و باید بتواند با توسعه محصولات و ارتقای کیفیت، اعتبار و سهم خود را در بازار حفظ کرده و در مسیر افزایش آن گام بردارد.

وی با اشاره به وجود رقبای زیاد در بازار خودروهای تجاری اظهار کرد: باید با عرضه محصولات جدید و به روز و با کیفیت و استاندارد در جهت رضایت مشتریان حرکت کنیم.
عظیمی ضمن تاکید بر تمرکز بر فعالیت های توسعه ای و تحقیقاتی ادامه داد: باید با مطالعه نسبت به تامین نیاز بازار و مردم به خودروهای کار و تجاری و مسافری اقدام کنیم.
وی تصریح کرد: کاهش مصرف سوخت خودروهای تجاری سنگین و نیمه سنگین از جمله مطالبات مردم و مسوولان است که در این زمینه باید بتوانیم اقدامات موثری را به نتیجه برسانیم.
عظیمی ضمن قدردانی از عملکرد شرکت ایران خودرو دیزل، اظهار کرد: در این مجموعه تصمیمات شجاعانه و کارهای موثر و بزرگی در شرایط سخت اقتصادی و تحریم اتخاذ شده که می تواند الگویی برای سایر شرکت های زیرمجموعه ایران خودرو و صنعت خودروهای تجاری باشد.
وی تصریح کرد: با عزم جهادی و تصمیمات مدبرانه و با تلاش مجاهدانه کارکنان تولید، ایران خودرو دیزل مانند گذشته باید در زمینه تامین نیاز ناوگان حمل و نقل عمومی سرآمد بوده و مسیر توسعه را به خوبی طی کند.
گفتنی است، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به همراه تهرانی، قائم مقام ارشد و شیخ زاده، قائم مقام تامین و تولید و توسعه محصول این گروه، از خطوط تولید ایران خودرو دیزل بازدید کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

امیرتیموری: کیمکس ۲۰۲۶، محل تلاقی تصمیم‌گیران معدن و توانمندی‌های صنعتی کشور است

دبیر برگزاری دهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن کرمان، از حضور شرکت‌های بزرگ معدنی و فولادی در این رویداد خبر داد و گفت: هم‌زمانی نمایشگاه با برگزاری شورای عالی معادن و حضور مسئولان ارشد این حوزه، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های صنعتی و تقویت ارتباط میان فعالان معدن و تصمیم‌گیران کشور فراهم می‌کند.

رئیس اتوماسیون و ابزاردقیق مرکزی شرکت فولاد هرمزگان: فولاد هرمزگان با 20 آزمایشگاه دارای تایید صلاحیت همکاری دارد

رئیس اتوماسیون و ابزاردقیق مرکزی شرکت فولاد هرمزگان، آزمایشگاه کالیبراسیون را پشتوانه دقت، ایمنی و پایداری تولید در این مجموعه صنعتی توصیف کرد و گفت: این آزمایشگاه سرمایه‌گذاری مؤثری برای تولید ایمن، پایدار، باکیفیت و بهره‌ور است و برای کالیبراسیون تجهیزاتی که نیازمند خدمات تخصصی خارج از دامنه داخلی هستند، با حدود ۲۰ آزمایشگاه کالیبراسیون همکار دارای تأیید صلاحیت، همکاری دارد.