اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 193286

تاریخ: 1401/12/10

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 193286

تاریخ: 1401/12/10

کپی نشانی خبر

امکان وکالتی کردن حساب در بانک گردشگری برای خرید خودروهای وارداتی فراهم شد

بانک گردشگری

امکان وکالتی کردن حساب برای ثبت نام در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی در بانک گردشگری فراهم شده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک گردشگری؛ مشتریان می‌توانند برای وکالتی کردن حساب به یکی از شعب این بانک مراجعه کنند.

وزارت صنعت، معدن و تجارت یکی از شرایط لازم برای متقاضیان دریافت خودرو خارجی، بلوکه کردن 500 میلیون تومان در حساب وکالتی خود در برخی بانک های کشور اعلام کرده است.

بر این اساس، متقاضیان خرید خودروهای وارداتی می‌توانند مبلغ 500 میلیون تومان را در حساب خود در بانک گردشگری مسدود کنند.
بانک گردشگری 100 شعبه در سراسر کشور دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازدید میدانی مدیرعامل بیمه ایران از مواکب و شعب خدمت‌رسان به سوگواران رهبر شهید

همزمان با برگزاری آئین باشکوه و تاریخی تشییع پیکر مطهر امام شهید و همزمان با حضور گسترده و پرشور مردم مؤمن، انقلابی و قدرشناس در این مراسم عظیم، دکتر علی جباری رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران با حضور میدانی در موکب‌های برپا شده این شرکت و نیز شعب خدمت‌رسان؛ از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به زائران و مراجعان قرار گرفت.

استقرار ماشین‌های خودپرداز سیار بانک سپه در مسیر مراسم وداع و تشییع قائد شهید امت

بانک سپه در راستای ارائه خدمات مطلوب به شرکت‌کنندگان در مراسم باشکوه وداع و تشییع قائد شهید امت در استان تهران؛ اقدام به استقرار و تجهیز سه دستگاه ماشین خودپرداز سیار در مسیرهای اصلی برگزاری مراسم کرد.