اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 189558

تاریخ: 1401/11/20

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 189558

تاریخ: 1401/11/20

کپی نشانی خبر

همکاری مشترک ذوب آهن اصفهان و ماشین سازی اراک در جهت توسعه ساخت داخل

IMG_20230210_235150_266

مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و رضا سرائی مدیرعامل ماشین سازی اراک پنج شنبه ۲۰ بهمن ماه در محل ساختمان فروش ذوب آهن با هدف توسعه تعامل و همکاری این دو مجتمع عظیم صنعتی کشور، دیدار و گفتگو کردند .

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان؛ مهدی کوهی دراین خصوص به خبرنگار ما گفت : ذوب آهن اصفهان و ماشین سازی اراک دو مجتمع توانمند در امر ساخت قطعات و تجهیزات هستند که توسعه همکاری آنها برکات بسیاری برای صنعت کشور دارد.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان افزود : درراستای منویات مقام معظم رهبری ، در ایام دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی ، برای همکاری مشترک با شرکت ماشین سازی اراک توافق لازم صورت گرفت .

وی با بیان اینکه در آینده نزدیک در خصوص انعقاد قرارداد و برنامه های اجرایی تصمیم گیری می شود، افزود : این همکاری در خصوص توسعه ساخت داخل ، قطعه سازی برای صنعت کشور ، صدور خدمات فنی و مهندسی و دیگر همکاری هایی است که می تواند موجب افزایش ظرفیت ساخت و هم افزایی گردد.

مدیرعامل ماشین سازی اراک نیز گفت : این دو مجموعه بزرگ با توجه به ظرفیت های صنعتی ، قادر خواهند بود با همکاری و هم افزایی، در جهت ساخت تجهیزات صنعتی مورد نیاز حوزه های مختلف کشور ، دستاوردهای بزرگی حاصل کنند.

وی افزود : ماشین سازی اراک و ذوب آهن اصفهان همچنین می توانند به صورت مشترک در بازارهای صادراتی کشورهای همسایه و منطقه حضور فعال داشته باشند که در این راستا باید روش ها و راهکارهای مشترک را بررسی و تعریف کنیم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

عناصر نادر خاکی در قلب انتخابات حساس ریاست جمهوری برزیل

نه تنها برای علاقه‌مندان به موضوعات سیاسی بین‌المللی؛ بلکه حتی برای پیگیرترین علاقه‌مندان به مباحث جهانی معدن و مواد معدنی راهبردی شاید باورپذیر نباشد که این مواد در قلب انتخابات حساس ریاست‌جمهوری برزیل به موضوعی اصلی تبدیل شده است.

رئیس روابط‌عمومی و مدیر تعالی سازمانی منصوب شدند

در راستای تحقق اهداف کلان، بازآرایی ساختار مدیریتی و به‌منظور ارتقای بهره‌وری، دکتر مجتبی شعبانی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، طی احکام جداگانه‌ای «محمد بحرانی» را به سمت رئیس روابط‌عمومی و «سعید تقی‌زاده» را به عنوان مدیر تعالی سازمانی و تضمین کیفیت این شرکت منصوب کرد.