اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 189196

تاریخ: 1401/11/18

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 189196

تاریخ: 1401/11/18

کپی نشانی خبر

برگزاری جشنواره عکس کیش با موضوع طبیعت و چشم‌اندازهای زیبای جزیره

e9317ebb_2feb_4a8f_aa91_f64dda615e14_250

معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در راستای حمایت از فعالیت‌های حوزه فرهنگ و هنر و معرفی جلوه های تصویری زیبا و جذاب از جزیره، جشنواره عکس کیش را برگزار می کند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ عکاسان و علاقمندان به هنر عکاسی می‌توانند پس از انتشار فراخوان این جشنواره، حداکثر 4 اثر از آثار خود با موضوع “چشم‌اندازها و قابلیت‌های گردشگری کیش” را به صورت تک عکس به آدرس ایمیلkishpic1401@gmail.com ارسال کنند.

بر اساس این گزارش، تمام آثار برای پذیرفته شدن باید با دوربین عکاسی حرفه‌ای کامپکت و یا موبایل (با کیفیت مناسب) ثبت شده باشد و هیچ یک از عکس ها نباید پیش از این در جشنواره ها و رقابت های عکاسی دیگری ارائه شده باشد همچنین درج هرگونه لوگو تایپ، امضا و نوشته بر روی عکس ممنوع است.

استفاده از تکنیک های اصلاح (رنگ، نور و کادر)و ادیت در حدی که به اصالت عکس ثبت شده آسیبی وارد نشود قابل پذیرش خواهد بود.

برگزار کننده مجاز است با حفظ حقوق معنوی صاحب اثر، از آثار منتخب در نمایشگاهی با همین عنوان استفاده کرده و یا در صورت شرایط فراهم شده، مجموعه ای از آثار را در قالب کتاب و نشریه چاپ و منتشر کند.

لازم به ذکر است آخرین مهلت ارسال آثار همراه با مشخصات فردی و شماره تماس به ایمیل جشنواره 31 بهمن ماه امسال می باشد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۹۳۴۷۶۸۷۷۷- ۰۹۳۴۷۶۸۷۷۷۳تماس بگیرند.

گفتنی است، به تمامی آثار منتخب، گواهی شرکت در جشنواره و حضور در نمایشگاه تعلق خواهد گرفت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

عناصر نادر خاکی در قلب انتخابات حساس ریاست جمهوری برزیل

نه تنها برای علاقه‌مندان به موضوعات سیاسی بین‌المللی؛ بلکه حتی برای پیگیرترین علاقه‌مندان به مباحث جهانی معدن و مواد معدنی راهبردی شاید باورپذیر نباشد که این مواد در قلب انتخابات حساس ریاست‌جمهوری برزیل به موضوعی اصلی تبدیل شده است.

رئیس روابط‌عمومی و مدیر تعالی سازمانی منصوب شدند

در راستای تحقق اهداف کلان، بازآرایی ساختار مدیریتی و به‌منظور ارتقای بهره‌وری، دکتر مجتبی شعبانی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، طی احکام جداگانه‌ای «محمد بحرانی» را به سمت رئیس روابط‌عمومی و «سعید تقی‌زاده» را به عنوان مدیر تعالی سازمانی و تضمین کیفیت این شرکت منصوب کرد.