اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 18881

تاریخ: 1398/05/23

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 18881

تاریخ: 1398/05/23

کپی نشانی خبر

رییس اتاق بازرگانی ایران: شرایط غیرعادی اقتصاد با تصمیمات عادی مدیریت نمی‌شود

Img20170312113718301

رییس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه امروز ما کاملا متوجه شده‌ایم که اقتصاد ایران با یک جنگ همه جانبه مواجه است، اظهار کرد: برای مدیریت این اقتصاد نمی‌توان تصمیمات عادی گرفت زیرا شرایط امروز غیرعادی است.


به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایسنا، غلامحسین شافعی در نشستی که در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، اظهار کرد: وقتی اقتصاد یک کشور با جنگ مواجه است، باید در قوانین تغییراتی به وجود آورد زیرا نمی‌توان در شرایط جدید با استفاده از قاعده‌های پیش از جنگ جلو رفت.وی ادامه داد: حتی در صورتی که قوانین تغییر نمی‌کند، می‌توان بسیاری از آنها را برای یک مدت یک تا دو ساله فریز کرد و اجرای آنها را به پس از عادی شدن شرایط ارجاع داد.


رییس اتاق بازرگانی ایران با انتقاد از برخی رویکردهای اجرایی در اقتصاد ایران گفت: متاسفانه بسیاری از تصمیمات ما کوتاه‌مدت و مقطعی هستند و به همین دلیل نمی‌توان بسیاری از آنها را برای حل مشکلات اقتصادی کشور به کار گرفت.


شافعی با اشاره به برنامه‌ریزی برای آغاز به کار مرکز پژوهش اقتصادی بخش خصوصی در ایران، تصریح کرد: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که برای افزایش توان اثرگذاری بخش خصوصی در اقتصاد باید به یک مرکز پژوهشی مرجع برسیم. خوشبختانه در دوره قبلی اتاق بازرگانی موافقت‌ها برای راه‌اندازی این مرکز نهایی شد.
به گفته وی، با پیگیری مقدمات لازم برای آغاز به کار این مرکز می‌توان انتظار داشت که تا پایان سال جاری قدم‌های مثبتی در این مسیر برداشته شود.


رییس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه بخش خصوصی نتوانسته رابطه مطلوبی با حوزه فرهنگ و هنر ایجاد کند، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در تعدادی از اتاق‌های بازرگانی تشکل‌های فرهنگی و هنری آغاز به کار کردند که امیدواریم در آینده نزدیک این تشکل‌ها در اتاق بازرگانی ایران نیز به شکل کشوری فعال شوند و ارتباط میان اقتصاد و فرهنگ قدرت بگیرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازدید میدانی مدیرعامل بیمه ایران از مواکب و شعب خدمت‌رسان به سوگواران رهبر شهید

همزمان با برگزاری آئین باشکوه و تاریخی تشییع پیکر مطهر امام شهید و همزمان با حضور گسترده و پرشور مردم مؤمن، انقلابی و قدرشناس در این مراسم عظیم، دکتر علی جباری رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران با حضور میدانی در موکب‌های برپا شده این شرکت و نیز شعب خدمت‌رسان؛ از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به زائران و مراجعان قرار گرفت.

استقرار ماشین‌های خودپرداز سیار بانک سپه در مسیر مراسم وداع و تشییع قائد شهید امت

بانک سپه در راستای ارائه خدمات مطلوب به شرکت‌کنندگان در مراسم باشکوه وداع و تشییع قائد شهید امت در استان تهران؛ اقدام به استقرار و تجهیز سه دستگاه ماشین خودپرداز سیار در مسیرهای اصلی برگزاری مراسم کرد.