اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 187854

تاریخ: 1401/11/08

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 187854

تاریخ: 1401/11/08

کپی نشانی خبر

حق‌ بیمه تولیدی بیمه کوثر از مرز 70 هزار میلیارد ریال عبور کرد

کوثر

فروش شرکت بیمه کوثر (بدون احتساب قبولی اتکایی) تا ابتدای بهمن سال 1401 با حدود 56 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 70 هزار و 720 میلیارد ریال رسید.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط‌ عمومی و اعلام معاون برنامه ریزی و نوآوری بیمه کوثر؛ در این مدت شرکت ترکیب فروش 86.1 درصدی رشته‌ های غیرزندگی و 13.9 درصدی رشته ‌زندگی را عملیاتی کرده است.

مسعود طاهری وسیه سری گفت: در طی این دوره رشته‌ های مهندسی، هواپیما، درمان و باربری نسبت ‌به مدت مشابه سال گذشته بیشترین درصد رشد فروش را میان رشته‌ های بیمه ای داشته‌ اند و همچنین در زمینه فروش رشته عمر و پس انداز نسبت به مدت زمان مشابه، رشد 23 درصدی را تجربه کرده ایم.

وی با بیان اینکه شرکت بیمه کوثر با ثبت نسبت خسارت 53 درصد در این مدت، مبلغ 37 هزار و 372 میلیارد ریال خسارت به بیمه گذاران پرداخت کرده است، خاطر نشان کرد: در این بخش، سهم رشته‌ های غیرزندگی 86.8 درصد و بیمه‌ های زندگی 13.2 درصد از کل خسارت های پرداختی بوده است.

معاون برنامه ریزی و نوآوری شرکت گفت: با همت و تلاش معاونان، مدیران و کارکنان در ستاد و سرپرستی‌ ها و نیز نمایندگان حقیقی و حقوقی این عملکرد تحقق یافته است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

دیدار مدیرعامل بانک تجارت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تقویت همکاری‌های علمی و بانکی

مدیرعامل بانک تجارت در راستای گسترش همکاری‌های مشترک میان بانک، دانشگاه و توسعه دانش مدیریت مالی و حمایت از نوآوری‌های حوزه فین‌تک با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

گام بزرگ بانک ملی برای خروج از بنگاه‌داری؛ «شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود

بانک ملی ایران در ادامه برنامه خود برای خروج از بنگاه‌داری و واگذاری بنگاه‌های تحت مدیریت، ۹۰.۵ درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو را ۲۵ مهرماه در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌کند.

«تمدن‌تد»؛ میز گفت‌وگوی تولید و بازار سرمایه برای عبور از پیچیدگی‌های اقتصاد امروز

در شرایطی که تورم، نوسانات ارزی، نرخ بهره و افزایش هزینه‌های تأمین مالی، معادلات تصمیم‌گیری بنگاه‌های تولیدی را پیچیده‌تر از همیشه کرده است، نخستین همایش «تمدن‌تد» با گردهم آوردن مدیران مالی بیش از ۲۵۰شرکت تولیدی و صنعتی، تلاش کرد تا فاصله میان نیازهای واقعی بنگاه‌ها و ظرفیت‌های بازار سرمایه را کاهش دهد؛ نشستی که در آن «تاب‌آوری» نه به ‌عنوان یک شعار؛ بلکه به‌ عنوان ضرورتی برای مدیریت منابع، تأمین مالی و حفظ قدرت عملیاتی شرکت‌ها مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت.