اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 187555

تاریخ: 1401/11/05

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 187555

تاریخ: 1401/11/05

کپی نشانی خبر

برقراری اینترنت۴G در معدن سه چاهون

enews_EToolsFile_photo_2023-01-25_16-00-49-0230b19a-269c-464a-b234-77d28a3b226d

مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی از برقراری اینترنت ۴G  در معدن سه چاهون خبر داد. 

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از مرکز اطلاع رسانی شرکت سنگ آهن مرکزی؛ مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی از برق آری اینترنت۴G  در معدن سه چاهون خبر داد. 

حمیدیان خاطرنشان کرد: معدن سه چاهون به عنوان یکی از معادن اصلی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران مشکل پوشش دهی ضعیف اینترنت را داشت که با پیگیری های میدانی از طریق معاونت های برنامه ریزی و فناوری شرکت پوشش آنتن دهی تلفن همراه کامل برقرار اینترنت به صورت ۲G راه اندازی شد. 

این مقام مسئول عنوان داشت: با راه اندازی سیستم آنتن دهی، برقراری تماس در این مجموعه امکان پذیر شد ولی تحریم تجهیزات مخابراتی موجب تاخیر در اتصال اینترنت ۴G گردید.مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی برقرار اینترنت پرسرعت را یکی از خواسته های کارگران  معدن سه چاهون و شورای کارگری عنوان و بیان داشت:با وجود مشکلات در تهیه تجهیزات مخابراتی  پیگیری‌ها توسط رئیس هیئت مدیره و مدیرفناوری اطلاعات شرکت صورت گرفت که خوشبختانه برقراری اینترنت به صورت ۴G در اول بهمن ماه به صورت کامل در معدن سه چاهون صورت گرفت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

 مزیت رقابتی صنعت باید حفظ شود

مشاور وزیر صمت با اشاره به ضرورت حفظ مزیت‌های رقابتی صنایع گفت: صنایع در کشورهای مختلف بر اساس مزیت‌های موجود توسعه پیدا کرده‌اند؛ برای نموتنه فناوری و سرمایه از مزیت‌های مهم آمریکا و بازار بزرگ و مقیاس تولید از مزیت‌های اصلی چین است.

ویدیو/دورهمی صمیمانه آزادگان سیرجان در عمارت تاریخی صدر

در سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن عزیزمان ایران؛ بیش از ۱۰۰ آزاده سیرجانی دوران دفاع مقدس با دعوت و میزبانی شرکت گل‌گهر در عمارت تاریخی صدر گرد هم آمدند و ساعاتی را به خاطره‌گویی از دوران اسارت پرداختند.