اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 183342

تاریخ: 1401/09/09

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 183342

تاریخ: 1401/09/09

کپی نشانی خبر

معرفی برندگان نخستین مرحله قرعه‌کشی پیش‌بینی مسابقات جام‌جهانی در سامانه بانک‌پلاس

bplus-award.

با رونمایی از سرویس پیش‌بینی مسابقات جام‌جهانی در سامانه بانک‌پلاس، نخستین دوره از قرعه‌کشی مربوط به طرح مذکور(پایان دور اول مرحله گروهی) با حضور نمایندگان این بانک برگزار شد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی بانک ملت؛ با برگزاری این قرعه کشی، 50 نفر برنده خوش‌شانس این مرحله مشخص شدند.

بر اساس این گزارش، در این مرحله تعداد 20 نفر دارای بالاترین امتیاز پیش‌بینی مسابقات جام‌جهانی به‌صورت مستقیم وتعداد 30 نفر بر اساس شیوه قرعه‌کشی گوی و گردونه انتخاب شدند.

بر این اساس، تعداد برندگان از طریق این روش، در مرحله بعدی به 40 نفر، مرحله سوم 50 نفر و تا زمان آخرین قرعه‌کشی به 100 نفر خواهد رسید.

این گزارش حاکی است، اطلاع‌رسانی به برندگان برای دریافت جوایز، از طریق شبکه اجتماعی سامانه بانک‌پلاس صورت گرفته و جوایز مربوطه به حساب‌های ایشان واریز خواهد شد ضمن این که اسامی برندگان در هر مرحله، از طریق منوی جام جهانی- تب‌ قرعه‌کشی قابل مشاهده است.

تا پایان مسابقات جام‌جهانی فوتبال 2022، 11 مرحله قرعه‌کشی دیگر نیز انجام می‌شود و در مجموع 950 جایزه 10 میلیون تومانی و 10 جایزه 50 میلیون تومانی به کاربران سامانه بانک‌پلاس اهدا خواهد شد.

شانس دریافت  جوایز یاد شده بر مبنای کسب امتیاز کاربران از طریق یکی از دو روش امتیاز پیش‌بینی مسابقات جام‌جهانی و  انجام تراکنش‌های منتخب در سامانه و کسب امتیاز  افزایش خواهد یافت.

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به بخش قوانین و مقررات در منوی پیش‌بینی مسابقات جام‌جهانی سامانه بانک‌پلاس مراجعه کنند.

دریافت و نصب اپلیکیشن بانک پلاس:bplus.bankmellat.ir

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

خط ارزش با «ولیو بانک» به میدان رقابت صندوق‌های بخشی می‌آید؛ هدف‌گذاری برای کسب بازدهی فراتر از شاخص بانکی

شرکت مشاور سرمایه‌گذاری خط ارزش در تازه‌ترین گام توسعه فعالیت‌های خود؛ صندوق «ولیو بانک» را با تمرکز بر سهام صنعت بانکداری معرفی کرد. فرشید زرین‌کیا مدیرعامل این شرکت از برنامه پذیره‌نویسی صندوق طی هفته‌های آینده خبر داده و رضا اکبری مدیر سرمایه‌گذاری خط ارزش نیز از طراحی یک الگوی سیستماتیک مبتنی بر روش کمل برای انتخاب سهام بانکی و تلاش برای کسب بازدهی بالاتر از شاخص این صنعت سخن گفته است.

آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران

همزمان با آغاز مرحله جدید فروش خودروهای وارداتی شرکت «اتونوین» از روز دوشنبه ۲۰ مهرماه، متقاضیان می‌توانند با استفاده از حساب وکالتی بانک ملی ایران در سامانه «فیروزه»، به‌صورت غیرحضوری در این طرح شرکت کنند.

اعلام اسامی برندگان شانزدهمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

شانزدهمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز شانزدهم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.