اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 179461

تاریخ: 1401/06/28

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 179461

تاریخ: 1401/06/28

کپی نشانی خبر

حرکت «پست» به سمت «هوشمند سازی» باعث «اشتغال زایی» شده است

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی،نقش مهم پست در ارتقای کسب و کار روستایی و توسعه و آبادانی کشور را مورد توجه قرار داد. 

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پست؛ علیرضا نظری نماینده مردم شهرستان خمین در مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیرکل پست استان مرکزی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های پرسنل پست استان مرکزی به خصوص خدمت رسانی ویژه به زائرین حسینی، کارکنان پست را الگویی ممتاز برای سایر دستگاه ها در امر مشتری مداری و خدمت رسانی در تمام شرایط به مردم دانست.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشرفت های پست، خاطر نشان کرد: با تغییرات گسترده، هوشمند سازی، استفاده از خدمات نوین در پست و همچنین همکاری با برخی استارت آپ ها ،خوشبختانه شرکت ملی پست توانسته قدم های خوبی در جهت اشتغال زایی بردارد.
وی همچنین در خصوص گسترش خدمات پستی در روستاها و نقاط کمتر برخوردار گفت: «پست با گسترش خدمات در روستاها نقش مهمی درتوسعه و آبادانی کشور و ارتقای کیفیت زندگی مردم، ایفا کرده است.»
نظری همچنین ضمن استقبال از سرویس های متعدد پستی خواستار معرفی هرچه بیشتر سرویس ebazar  و پست مستقیم به مدیران بنگاه های کوچک اقتصادی  شهرستان خمین شد.

مدیرکل پست استان مرکزی، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد پست استان گفت: در آستانه اربعین حسینی  34 هزار گذرنامه توسط  کارکنان پست استان توزیع شده است.
وی با اشاره به اقدامات شرکت ملی پست جهت تسریع در توزیع مرسولات گذرنامه بیان داشت: راه اندازی سامانه 193 جهت دریافت کد رهگیری ، افزایش تعداد باجه های میز خدمت به زائرین و ارائه سرویس در روزهای تعطیل از مهمترین این اقدامات می باشد.

مدیر کل پست استان مرکزی همچنین به مزایای پروژه GNAF پرداخت و  افزود: طرح  GNAF یکی از طرح های مهم در راستای پیاده سازی دولت الکترونیک است و به عنوان یکی از زیر ساخت های مهم تبادل داده های مکانی محور در مدیریت شهری از اهمیت زیادی برخوردار است .
عباسی افزود:«بازنگری در فرآیند های پستی،کنترل و پایش روزانه عملکرد همکاران و توجه به ارتقا کیفیت خدمات،باعث شده که پست استان مرکزی در ارائه خدمات کیفی جز استان های برتر کشور باشد.»

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نهادهای مالی باید «ضربه‌گیر» شوک‌های اقتصادی شوند/ در اقتصاد متلاطم؛ تأمین مالی سنتی دیگر جواب نمی‌دهد

نخستین همایش «تمدن‌تد» با محوریت «تاب‌آوری شرکت‌ها در اقتصاد امروز» روز گذشته با حضور جمعی از مقامات و مدیران بنگاه‌های اقتصادی به همت شرکت تامین سرمایه تمدن در هتل ارم تهران برگزار شد؛ رویدادی که در آن چالش‌های پیش‌روی بنگاه‌ها و ظرفیت‌های بازار سرمایه برای عبور از دوره‌های پرریسک مورد بررسی قرار گرفت.

«دی نامیت»؛ طلای تازه بیمه دی برای آینده‌نگری

همزمان با آغاز سال تحصیلی و در فضایی متفاوت از یک رونمایی معمول تجاری، شرکت بیمه دی در شهرستان میناب از محصول جدید بیمه زندگی خود با نام «دی نامیت» پرده برداشت؛ محصولی که قرار است پوشش بیمه‌ای را با سرمایه‌گذاری مبتنی بر طلا، دسترسی ۲۴ ساعته و انعطاف در مدیریت سرمایه به یکدیگر گره بزند.

راه‌اندازی نخستین زنجیره تأمین مالی صنعت موبایل با همکاری بانک سامان

بانک سامان با همکاری گروه توسعه همراه‌تل، نخستین مدل یکپارچه تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت موبایل را راه‌اندازی کرد؛ مدلی که با مدیریت جریان وجوه میان فعالان این صنعت، به کاهش هزینه‌های تأمین مالی و تسریع گردش نقدینگی کمک می‌کند.