اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 175543

تاریخ: 1401/05/26

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 175543

تاریخ: 1401/05/26

کپی نشانی خبر

اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان متقاضی زیارت عتبات‌ عالیات

مدیرعامل بانک رفاه کارگران از اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به سفرهای عتبات‌ عالیات بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران ؛ اسماعیل للـه‌گانی با اعلام این خبر افزود: این تسهیلات در قالب همکاری مشترک بانک رفاه کارگران، سازمان تامین اجتماعی، کانون عالی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی و سازمان حج و زیارت، به بازنشستگان و مستمری‌بگیران واجدشرایط پرداخت می‌شود.  

بر اساس این گزارش، این تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ 12 میلیون تومان و در مرحله اول به تعداد 20 هزار فقره به بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی که قصد سفر عتبات عالیات را داشته باشند، پرداخت می‌شود.

لازم به ذکر است، بازنشستگان و مستمری‌بگیران واجد شرایط می‌توانند برای بهره‌مندی از این تسهیلات، پس از ثبت‌نام در سامانه‌های سازمان حج و زیارت، به کانون‌های بازنشستگی سراسر کشور مراجعه کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و دومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و دومین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و دوم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.