اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 174468

تاریخ: 1401/05/19

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 174468

تاریخ: 1401/05/19

کپی نشانی خبر

حمید یادروج مدیر روابط عمومی بانک ملت شد

حمید یادروج 620x370

حمید یادروج دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع نساجی و دانش‌آموخته کارگردانی سینما به سمت مدیر روابط عمومی بانک ملت منصوب شد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بانک ملت ؛ حمید یادروج دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع نساجی و دانش‌آموخته کارگردانی سینماست.

وی تهیه‌کنندگی و کارگردانی چندین فیلم مستند از جمله پدر را ببین، پدر را تصور کن، ۲۰۱۴، بیشه عشق، دریادل، به کلی غیرسری و … را به عهده داشته است.

یادروج علاوه بر حضور در سینمای مستند، در حوزه رسانه نیز فعالیت می‌کند. وی دبیر سابق هنر و گروه صوت و تصویر خبرگزاری فارس است. حضور در اتاق فکر جشنواره فیلم فجر (۲ دوره) و همکاری با جشنواره فیلم مقاومت از دیگر فعالیت‌های دبیر نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم به شمار می‌رود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و دومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و دومین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و دوم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.