اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 173436

تاریخ: 1401/05/10

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 173436

تاریخ: 1401/05/10

کپی نشانی خبر

” نکویی دستجردی” مدیرعامل بیمه آسماری شد

نکویی آسماری 620x370

با پیشنهاد هیات مدیره و تایید بیمه مرکزی لطف اله نکویی دستجردی مدیرعامل بیمه آسماری شد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بیمه آسماری ؛ با پیشنهاد هیات مدیره و تایید بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، “لطف اله نکویی دستجردی” مدیرعامل بیمه آسماری شد.

مجید بهزادپور، رییس کل بیمه مرکزی ج.ا.ا طی نامه ای صلاحیت حرفه ای لطف اله نکویی را به عنوان مدیرعامل آسماری تائید کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت بیمه آسماری، بهزاد ایثاری رییس هیات مدیره ضمن تبریک با اشاره به تجربیات و سابقه درخشان “لطف اله نکویی” افزود:

با توجه به سوابق مدیریتی موفق ایشان در صنعت بیمه، انتصاب ایشان به عنوان مدیرعامل جدید شرکت، باعث دلگرمی است و ما امیدواریم با حضور ایشان و همراهی مدیران و کارکنان بتوانیم در مسیر رشد و تعالی شرکت، شاهد روزهای روشن و درخشانی برای شرکت بیمه آسماری باشیم.

رئیس کل بیمه مرکزی در متن حکم انتصاب نکویی، خواستار رشد و توسعه پرتفوی شرکت و کسب سهم مناسب از بازار بیمه مناطق آزاد؛ ایجاد تنوع در ترکیب پرتفوی، اجرا و تحقق اهداف شرکت بیمه آسماری شد.

شایان ذکر است، نکویی پیش از این از سوابق مدیریتی درخشانی در بیمه مرکزی ج.ا.ا از جمله معاونت اتکایی این سازمان، مدیرعامل بیمه اتکایی امین و همچنین عضویت در هیات مدیره بیمه آسماری و بیمه توسعه را در کارنامه خود دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و دومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و دومین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و دوم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.