اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 169451

تاریخ: 1401/04/15

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 169451

تاریخ: 1401/04/15

کپی نشانی خبر

بازدید هیات عالی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس و بانک سپه از پتروشیمی اروند

IMG637927086824079620

صبح امروز چهارشنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۱ معاونت برنامه ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس و مدیرعامل بانک سپه در راس هیأتی عالی در پتروشیمی اروند حضور یافتند.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل ازروابط عمومی شرکت پتروشیمی اروند؛ در این دیدار، مدیرعامل پتروشیمی اروند با ارائه گزارشی از دست آوردهای شرکت، روند سودآوری و توسعه شرکت پتروشیمی اروند را ارائه و چشم‌انداز ترسیم شده مجتمع در راستای تحقق شعار سال، خودکفایی و حمایت از صنایع پایین دستی و شرکت‌های دانش‌بنیان را تشریح کردند.

 در ادامه این نشست صمیمانه، مهندس نشان زاده معاونت برنامه ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با اشاره به ظرفیت‌های همکاری و تامین اعتبار طرح های توسعه گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس توسط بانک سپه، نقش محوری گروه در حمایت از صنایع پائین دستی و افزایش اشتغال در منطقه و سطح ملی را تشریح و نقش پتروشیمی اروند به عنوان شرکت مادر در توسعه صنایع تکمیلی و پائین دستی را کلیدی عنوان کردند.

مدیرعامل بانک سپه در ادامه این نشست، علاقه‌مندی بانک سپه در تامین مالی و توسعه طرح های پتروشیمی اروند با توجه به پتانسیل و سودآوری این شرکت‌ را ابراز داشتند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فرهنگ کار و مجاهدت در عرصه تولید

تلاش و استقامت در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای، تنها یک توصیه اخلاقی برای افراد و مجموعه‌ها نبود؛ بلکه رمز اصلی پیشرفت، موفقیت و عبور از دشواری‌ها به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که هیچ دستاورد ماندگاری بدون کار، پایداری، همت و حرکت مستمر به دست نمی‌آید و ملت‌ها زمانی به قله‌های پیشرفت می‌رسند که در مسیر هدف، دچار توقف، خستگی و ناامیدی نشوند.

عملکرد فراتر از انتظار موکب‌های وزارت صمت در خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید

موکب‌های شرکت‌ها، سازمان‌ها و مجموعه‌های تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت که امسال با مدیریت و هماهنگی واحد در میدان ولیعصر(عج) تهران مستقر شده بودند؛ در آئین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، عملکردی فراتر از انتظار در خدمت‌رسانی به تشییع‌کنندگان و عزاداران داشتند؛ عملکردی که رضایت گسترده مردم و مسئولان حاضر در محل را به همراه داشت.

تقدیر نایب‌رئیس کمیسیون صنایع مجلس از اقدامات جهادی فولاد غدیر نی‌ریز

طهماسبی، نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با حضور در موکب شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، ضمن تقدیر از خدمات‌رسانی این مجموعه به سوگواران، نقش‌آفرینی این واحد صنعتی در ایفای مسئولیت‌های اجتماعی را شایسته تحسین دانست.