اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 168291

تاریخ: 1401/04/09

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 168291

تاریخ: 1401/04/09

کپی نشانی خبر

بانک های متخلف در ارائه وام های کلان به هیئت انتظامی معرفی شدند

1400081017101151523952124

مدیر اداره ارزیابی سلامت بانکی بانک مرکزی با بیان اینکه برخی از بانکهای متخلف در ارائه وام های کلان به هیئت انتظامی بانکها معرفی شدند، گفت: پس از تذکر و ایجاد محدودیت، بانکهای خاطی در نهایت به هیئت انتظامی معرفی می شود.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛ حدود یک هفته پیش بانک مرکزی اسامی تسهیلات گیران کلان را منتشر کرد. فهرستی که هرچند هنوز 4 بانک به آن اضافه نشده اما اطلاعات تسهیلات کلان همین بانکها پرده از رازهای مهمی برمی‌دارد.

علی اکبر میر عمادی، مدیر اداره ارزیابی سلامت بانکی بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که چرا حجم زیادی از تسهیلات به شرکت های زیرمجموعه خود بانک ها رسیده است؟ گفت: بانک مرکزی تا الآن در 3 مرحله اطلاعات تسهیلات گیرندگان کلان را منتشر کرده است. در زمینه اعطای تسهیلات دو آیین نامه وجود دارد، یک آیین نامه به تسهیلات و تعهدات کلان و دیگری تسهیلات و تعهدات اشخاص مربوط می‌شود که هردو به تصویب شواری پول و اعتبار رسیده است. براساس قانون بانک‌ها باید موارد ذکر شده در آیین نامه را رعایت کنند در غیر این صورت با متخلفان برخورد خواهد شد. افشای این اطلاعات می تواند در بازار یک انضباط به وجود بیاورد.

وی در مورد میزان رعایت حد و حدودات گفته شده در زمینه پرداخت تسهیلات گفت: همه اشخاصی که تسهیلات دریافت می‌کنند بدحساب نیستند. برخی از بانک‌ها آیین نامه‌ها را به طور کامل رعایت کردند و با بانک‎های متخلف طی سال‌های گذشته دراین زمینه برخورد شده است.

میرعمادی در مورد تکمیل اطلاعات در این زمینه اظهار داشت: اطلاعات ارسال شده از سوی بانک‌های ملی، خاورمیانه، صنعت و معدن و سرمایه باید از سوی بانک مرکزی مورد راستی آزمایی و استانداردسازی قرار بگیرند. در زمینه انتشار این اطلاعات از نهادهای قانون گذار جلوتر عمل کرده‌ایم. به محض بررسی اطلاعات، لیست‌ها به صورت کامل منتشر خواهند شد.

وی پاسخ به این پرسش که چرا تا الآن 100 درصد اطلاعات منتشر نشده است؟ گفت: الآن فقط 4 بانک اطلاعاتشان منتشر نشده است. مجموع خالص تسهیلات بیش از 100 هزار میلیارد تومان است و بسیاری از تسهیلات در دایره شمول قرار ندارند.

میرعمادی مسئولیت پرداخت تسهیلات به شرکت های زیان ده را متوجه بانک ها دانست و گفت: اعضای هیئت مدیره با تصمیم خود این تسهیلات را پرداخت کرده‌اند و بانک مرکزی درصورت مشاهده تخلف برخورد خواهد کرد.

وی وعده داد تا پایان شهریور اطلاعات مربوط به این موضوع به صورت کامل منتشر شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ابهام در توقف مسیر فروش نفت ایران به چین؛ سرنوشت ۸۴ میلیون بشکه و ارز حاصل از آن چه شد؟

در حالی اجرای یک قرارداد دو ساله برای انتقال و فروش نفت ایران از مخازن پوششی در چین متوقف شده است که بر اساس مستندات مطرح‌ شده، از مجموع ۸۴میلیون بشکه محموله تحویلی در فاصله آبان تا اسفند ۱۴۰۴، حدود ۷۰میلیون بشکه معادل ۸۳درصد کل محموله‌ها، تسویه شده و ارز حاصل از فروش آن به کشور بازگشته است؛ موضوعی که اکنون پرسش‌های جدی درباره چرایی توقف این مسیر، تبعات احتمالی آن و نقش تصمیم‌گیران ایجاد کرده است.

نظام ارتباطی یکپارچه با سامانه‌های ارتباطی داخلی به وجود می‌آیند

احمد یحیایی‌ایله‌ای استاد ارتباطات و روابط عمومی در آیین رونمایی از سامانه‌های ارتباطی فولاد غدیر نی‌ریز ضمن تبریک روز خبرنگار به فعالان این عرصه اعلام کرد: امروزه در دنیای ارتباطات، اکوسیستم سامانه‌های ارتباطی وجود دارند که تاثیرات قابل توجهی بر روند فعالیت‌های هر سازمانی دارند و همه چیز را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

بازدهی آیفکس از ابتدای سال به 61 درصد رسید

بازارهای فرابورس ایران در هفته منتهی به ۲۳مرداد ماه ۱۴۰۵ هفته‌ای صعودی را پشت سر گذاشتند و شاخص‌کل فرابورس با رشد ۴.۷ درصدی، در پایان هفته به سطح ۴۵ هزار و ۹۲۹ واحد رسید.