اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 161534

تاریخ: 1401/02/27

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 161534

تاریخ: 1401/02/27

کپی نشانی خبر

مدیرعامل بانک تجارت روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت

Resized AX OKjpg

دکتر هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل بانک تجارت در پیامی فرارسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بانک تجارت؛ متن پیام دکتر هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل این بانک به مناسبت فرا رسیدن بیست و هفتم اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی به شرح زیر است:

بسمه تعالی

روز ارتباطات و روابط عمومی، پاسداشت جایگاهی است که اهمیت آن روزافزون شده و تلاشگران این حوزه همانند جهادگرانی هستند که در این عرصه برای آگاهی بخشی، معرفی دستاوردها، نزدیک شدن سازمان‌ها و ارگان‌ها به مردم، هم افزایی درون سازمانی، اصلاح کژی‌ها و افزایش اعتبار نام و حسن شهرت آن سازمان ، تلاش می‌کنند.

در خانواده بزرگ قدیمی‌ترین بانک کشور «تجارت»که هر شعبه و باجه به مثابه راه ارتباطی با مردم است، وظیفه روابط عمومی سخت‌تر و گسترده‌تر است و به بیان دیگر آداب و اصول ارتباطات و روابط عمومی در تمامی اجزای خدمت رسان بانک به مردم و مشتریان جاری است و هدایت و راهبری این مهم و ارتقاء سرمایه اجتماعی بانک با کارشناسان پر تلاش روابط عمومی است.

این روز را به همه همکاران، مدیران و کارشناسان پرتلاش عرصه ارتباطات و روابط عمومی کشور تبریک عرض کرده و برای شما عزیزان آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم.

هادی اخلاقی فیض آثار

مدیرعامل بانک تجارت

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.