اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 155751

تاریخ: 1400/12/16

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 155751

تاریخ: 1400/12/16

کپی نشانی خبر

رشد 68 درصدی در اعطای تسهیلات ریالی در استان یزد

Ghaf1400

رئیس شعبه یزد بانک توسعه صادرات ایران گفت: این شعبه از بانک، نزدیک به 4 هزار میلیارد ریال تسهیلات به تولیدکنندگان صادرات محور استان یزد اختصاص داده که در مقایسه با سال گذشته رشد 68 درصدی را تجربه کرده است.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ؛ مجید غفوری منش با اشاره به سهم 70 درصدی شعبه یزد از صادرکنندگان نمونه استانی در فهرست مشتریان بانک، اظهار داشت: حوزه صنعت بیشترین سهم را از تسهیلات بانک توسعه صادرات به خود اختصاص داده است؛ عمده پروژه های صنعتی استان در حوزه هایی نظیر تولید کاشی و سرامیک، انواع محصولات و مقاطع فولادی، هیدروکربن، انواع لوله پروفیل و نایلون و همچنین کیسه فریزر فعال هستند.

وی از رشد 52 درصدی اعطای اعتبار اسنادی داخلی ریالی در شعبه یزد خبر داد و گفت: بیش از 1000 میلیارد ریال اعتبار اسنادی داخلی ریالی طی ده ماهه اول سال جاری در این بانک صادر شده، این در حالی است که سال گذشته در این محدوده زمانی، صدوراعتبار اسنادی وارداتی از شعبه، نزدیک به 700 میلیارد ریال بوده است.
به گفته غفوری منش، عراق، افغانستان و کشورهای آسیای میانه، عمده مقاصد صادراتی محصولات صنعتی استان یزد هستند.

رئیس شعبه یزد بانک توسعه صادرات ایران در ادامه به مشارکت فعال شعبه در بازاریابی، برگزاری نشست های تخصصی اشاره کرد و گفت: حد فاصل سال های 97 تا 1400 نشست های تخصصی مختلفی با هدف معرفی خدمات و تسهیلات بانک توسعه صادرات با حضور کارشناسان شعبه، مشتریان بانک و صنعتگران و همچنین تولیدکنندگان استان برگزار شده و برنامه ریزی برای ارتباط بیشتر با فعالان اقتصادی استان در دستور کاراست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.