اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 155347

تاریخ: 1400/12/15

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 155347

تاریخ: 1400/12/15

کپی نشانی خبر

بیمه تجارت نو حامی ورزشکاران و ورزش تکواندو در ایران

16465543916412i0rcb5keotur4gco55tbr1nqo

حمایت از ورزش و ورزشکاران توسط بنگاه‌های اقتصادی در دنیا مرسوم است. و حتی یکی از دلایل رشد و ارتقا سطح ورزشی کشورهاست. در ایران نیز شرکت‌های زیادی تلاش می‌کند تا به حمایت از ورزشکاران بپردازند، اما این شرکت‌ها بعضاً به سراغ گروه‌های درجه یک یا ورزش‌های پرطرفدار می‌روند و کمتر در این حوزه به‌صورت حرفه‌ای برخورد می‌کنند، چراکه هدف آن‌ها حمایت از ورزش نیست بلکه تبلیغ صرف است. به همین دلیل اغلب این حمایت‌ها بی‌ثمر بوده و ورزشکاران یا ورزش رشدی نمی‌کند، اما شرکت‌هایی هم هستند که به‌صورت حرفه‌ای و به‌دوراز حاشیه، به دنبال حمایت از ورزش و ورزشکاران می‌پردازند.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی؛ شرکت بیمه تجارت‌نو در سال‌های اخیر توانسته در عرصه حمایت از ورزش و ورزشکاران، عملکرد خوبی را به نمایش گذاشته و از تیم‌ها و ورزشکاران و حتی رشته‌های ورزشی مختلفی حمایت کند.

به‌عنوان نمونه، در سال 98 شرکت حامی مالی شرکت فولاد مبارکه سپاهان شد. درحالی‌که همه شرکت‌ها به تیم مقابل و مشهور و پرطرفدار روی آورده بودند، اما بیمه تجارت‌نو به‌ دوراز حواشی موجود از این تیم حمایت کرد. همچنین در سال 99 شرکت در مازندران به حمایت از ورزش استانی پرداخت و از ورزشکاران این استان حمایت مالی شد.

در همین رابطه، نیما نوراللهی مدیرعامل شرکت، اخیراً طی مصاحبه‌ای اعلام کرد که در نظر دارد که حمایت بیشتری از ورزش انجام داده و رشته‌های مختلف و ورزشکاران مختلفی را پشتیبانی بیمه گری و حتی مالی کند.

علاوه بر این و در آخرین اقدام، بیمه تجارت‌نو با فدراسیون تکواندوی ایران همکاری را آغاز کرده است.

رشته تکواندو به دلیل ذات این رشته ورزشی، دارای ریسک‌هایی است که نیاز به پوشش بیمه قوی دارد و به همین دلیل شرکت‌های کمی به حمایت از این رشته می‌پردازند و ورود هر شرکتی به این رشته علاوه بر منافع دیگر، شاید بتوان در زمره مسئولیت اجتماعی نیز قرارداد.

در همین رابطه بیمه تجارت‌نو گفت‌وگوهایی را با رئیس فدراسیون تکواندوی کشور داشته‌ تا بتواند از این رشته ورزشی و فدراسیون تکواندو حمایت کند.

هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندوی کشور، باهدف توسعه همکاری بیمه‌ای، با نیما نوراللهی مدیرعامل بیمه تجارت‌نو، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، هادی ساعی بابیان اینکه توجه به بیمه ورزشکاران از اولویت‌های این فدراسیون است، اعلام داشت که داشتن بیمه‌نامه، یکی از دغدغه‌های اهالی ورزش بوده که بر این اساس فدراسیون تکواندو نیز به این امر مهم توجه جدی دارد.

رئیس فدراسیون تکواندوی ایران در ادامه افزود: حضور شرکت‌های خصوصی برای ورزش بسیار مفید و مؤثر است. نتیجه همکاری شرکت‌های خصوصی با گروه‌های ورزشی، ورزشکاران، یک اقدام برد-برد است. هر دو طرف برنده این همکاری هستند.

او اظهار کرد: شرکت بیمه تجارت‌نو در سطح کشور و در صنعت بیمه، شرکت شناخته شده‌ای است.این شرکت یکی از شرکت‌های حامی ورزش در صنعت بیمه است. به همین دلیل در تلاش هستیم تا با همکاری این شرکت در خصوص بیمه ورزشکاران در رشته تکواندو کمک بگیریم و مشکلات موجود در خصوص بیمه تکواندوکاران را حل کنیم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.