اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 151289

تاریخ: 1400/11/13

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 151289

تاریخ: 1400/11/13

کپی نشانی خبر

رئیس شورای هماهنگی بانک ها خبر داد: ابلاغ آیین نامه واحد پرداخت تسهیلات 50 و 100 میلیونی بدون ضامن به شعب بانک ها

بانک ملی

رئیس شورای هماهنگی بانک ها از تشکیل جلسه این شورا برای ایجاد آیین نامه واحد شبکه بانکی در ارتباط با اعطای تسهیلات خرد 50 و 100 میلیون تومانی بدون ضامن به متقاضیان خبر داد و گفت: این آیین نامه به زودی به همه بانک ها در سراسر کشور ابلاغ می شود.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ دکتر محمدرضا فرزین با تاکید بر اینکه هدف ما این است همه بانک ها طبق یک آیین نامه واحد عمل کنند، افزود: سیستم بانکی از این طرح حمایت می کند اما ممکن است گاها در برداشت از آیین نامه ها مشکلاتی پیش آمده باشد که آنها هم اصلاح می شوند و این یک رویه معمول در کل نظام بانکی خواهد شد.

وی ادامه داد: در مجموع دو عامل میزان تسهیلات پرداختی خرد و نحوه پرداخت تسهیلات خرد باید از هم تفکیک شوند.
به گفته فرزین، میزان تسهیلات پرداختی همان روال گذشته را دارد؛ یعنی افرادی که تقاضای دریافت وام خرد داشتند و از شرایط لازم نیز برخوردار بودند، اکنون می توانند وام خود را دریافت کنند اما دیگر نیازی به ضامن ندارند؛ ضمن اینکه شرایط دریافت این تسهیلات سهل تر است.

رئیس شورای هماهنگی بانک ها خاطر نشان کرد: البته امروز توافق شد به علت اینکه به پایان سال نزدیک می شویم و همزمان نیز نیاز مردم به تسهیلات خرد افزایش می یابد، تلاش کنیم بخشی از این تسهیلات خرد را در بانک ها افزایش محسوسی دهیم تا نیازهای مردم هم برطرف شود

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.