اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 150598

تاریخ: 1400/11/07

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 150598

تاریخ: 1400/11/07

کپی نشانی خبر

بیمه تجارت‌نو حامی ورزشکاران

1643363897440ofn3o0keveok1lfkb35gisfnmo

“هادی ساعی” رئیس فدراسیون تکواندوی کشور، با هدف توسعه همکاری بیمه‌ای، با نیما نوراللهی مدیرعامل بیمه تجارت‌نو، دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش اقتصاد ملت و نقل از روابط عمومی بیمه تجارت‌ نو؛ در این دیدار، هادی ساعی با بیان اینکه توجه به بیمه ورزشکاران از اولویت های این فدراسیون است، اعلام داشتکه داشتن بیمه نامه، یکی از دغدغه‌های اهالی ورزش بوده که بر این اساس فدراسیون تکواندو نیز به این امر مهم توجه جدی دارد.

وی، از شرکت بیمه تجارت‌نو به عنوان یکی از شرکت‌های جوان و خوشنام در صنعت بیمه یاد کرد و بر توسعه همکاری های بیمه‌ای بین فدراسیون تکواندو وبیمه تجارت‌نو تاکید داشت.

نیما نوراللهی نیز در این دیدار، ضمن ابراز خرسندی اذعان داشت که هادی ساعی افتخار ورزش ایران و قهرمان با ارزش میادین سخت بوده است.

وی تاکید کرد که بیمه تجارت‌نو در خدمت اهالی ورزش و ورزشکاران است‌.

شرکت بیمه تجارت‌نو در نظر دارد که در ارائه خدمات بیمه ای به جامعه ورزشکاران تلاش و اهتمام بیشتری بورزد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.