اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 145970

تاریخ: 1400/09/27

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 145970

تاریخ: 1400/09/27

کپی نشانی خبر

قوانین و مقررات بزرگترین چالش در مباحث هوشمندسازی

11

در بحث تحول دیجیتال در زمان و هزینه خیلی صرفه جویی اتفاق می افتد و نیازی به طی کردن فاصله نیست.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از فابانیوز، مهندس امیرراد سعید، فعال صنعت بیمه در ششمین نشست از سلسه نشست های تراکنش هفتم با عنوان «هوشمند سازی صنعت بیمه های بازرگانی» که در مرکز فابا برگزار شد با ابراز اینکه ما هیچ وقت نیامدیم نیازسنجی از مشتریان داشته باشیم و براساس نیاز مشتریان کار کنیم، گفت :اگر این اتفاق بیفتد قطعا مردم اقبال بیشتری به خرید خدمات بیمه ای نشان خواهند داد. مباحث مربوط به big data که تحلیل خواسته ها و رفتارهای مشتری است و از این تکنولوژی ها استفاده کنیم وتکنولوژی تولید محصولات جدید را دنبال کنیم.

این فعال صنعت بیمه ادامه داد: اگر بتوانیم به صورت موازی از تکنولوژی هایی که خیلی سخت و غیرقابل دسترس نیستند خلق محصولات جدید متناسب با نیاز مشتری داشته باشیم. این می تواند منجربه اقبال عمومی نسبت به خرید بیمه نامه باشد و ضریب نفوذ بیمه نامه را افزایش دهد.

با ورود تکنولوژی ها به لحاظ سرمایه گذاری تقریبا سرمایه ای که برای راه اندازی این موارد و کاربردی کردنشان نیاز داریم در قیاس با موارد قبل از تحول دیجیتال یک بیستم است

راد سعید در مورد اینکه با چه امکاناتی می توانیم طی سال های آینده شاهد هوشمندسازی بیمه های بازرگانی باشیم اظهار داشت :در بحث تحول دیجیتال در زمان و هزینه خیلی صرفه جویی اتفاق می افتد و نیازی به طی کردن فاصله نیست.

وی قوانین و مقررات را درمباحث هوشمند سازی و Blockchain بزرگ ترین چالش پیش رو در بحث سیرتحول دیجیتال دانست واضافه کرد: با ورود تکنولوژی ها به لحاظ سرمایه گذاری تقریبا سرمایه ای که برای راه اندازی این موارد و کاربردی کردنشان نیاز داریم در قیاس با موارد قبل از تحول دیجیتال یک بیستم است که به لحاظ زمانی هم همینطوراست.

گفتنی است، هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران با سخنرانی بیش از ۱۰۰ نفر از مدیران و متخصصان و در قالب نشست ها و میزگردها، کارگاه های معرفی محصول، نشست های استارتاپی، دوره تخصصی بانکداری نوین و….. ۲۱ و ۲۲ دی ماه در هتل لاله و مرکز آفرینش های کانون برگزار می‌شود .

در این نمایشگاه بخش های نمایشگاهی، میزگردها و نشست ها، کارگاه های معرفی محصول، بانکداری نوین، جشنواره چهره های ماندگار، جشنواره نوآوری و استارت آپی، تبلیغات محیطی، گفت و گوی B2B و B2Gو … است ومدیران، متخصصان و کارشناسان صنعت مالی، بانکداری و فناوری‌های مالی در آن می توانند تبادل اندیشه و همفکری کنند.

شایان ذکر است، ۲۲ مهرماه امسال با حضور بیش از ۱۲۰ نفر از مدیران ارشد نظام بانکی کشور و با سخنرانی دکتر خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و دکتر صالح آبادی رییس کل بانک مرکزی از برنامه های هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران به صورت رسمی رونمایی شد و بر حضور بانک ها و شرکت های فعال در حوزه فناوری های مالی تاکید شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.