اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 144456

تاریخ: 1400/10/02

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 144456

تاریخ: 1400/10/02

کپی نشانی خبر

بخشنامه مهم نهاد ناظر صنعت بیمه به كارگزاران مستقیم و برخط ابلاغ شد

بیمه مرکزی

هیچ یک از کارگزاری ها اعم از مستقیم و برخط مجاز به دریافت وجه نقد و چک بانکی از بیمه گذاران نیستند و وجوه مربوط به حق بیمه باید بی واسطه به حساب شرکت های بیمه واریز شود.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی؛ در بخشنامه صادره از سوی نهاد ناظر از تمامی شعب و واحدهای صدور بیمه نامه و نمایندگان تابع در سراسر کشور خواسته شده از هرگونه توافق و انعقاد قرارداد با کارگزاران رسمی به منظور دریافت و وصول حق بیمه از بیمه گذاران توسط کارگزار خودداری کنند.

بر اساس این گزارش در صورت انعقاد قرارداد همکاری با کارگزاران برخط باید حق بیمه به صورت مستقیم توسط بیمه گذار و خریدار بیمه پس از ثبت سفارش و طی فرایند خرید بیمه نامه با استفاده از درگاه های پرداخت الکترونیکی به حساب شرکت بیمه واریز شود.

بدیهی است هرگونه همکاری با کارگزاران رسمی بیمه اعم از مستقیم و برخط مستلزم وجود بسترهای کافی برای واریز حق بیمه به صورت مستقیم و بدون تاخیر به حساب شرکت بیمه بوده و در صورت مشاهده هرگونه موارد مغایر با این بخشنامه با متخلفان برابر مقررات رفتار خواهد شد.شایان ذکر است در ماده ۲۳ آیین نامه شماره ۹۲/۳مصوب شورای عالی بیمه تصریح شده که کارگزار بیمه در ازای فروش بیمه نامه، حق دریافت نقدی چک بانکی در وجه حامل یا به نام خود و طرق دیگر را ندارد و اگر خلاف این مصوبه رفتار کند در برابر بیمه گذار و موسسه بیمه مسئول خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.