اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 139264

تاریخ: 1400/08/26

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 139264

تاریخ: 1400/08/26

کپی نشانی خبر

مشهد مقصد نخستین سفر استانی مدیرعامل بیمه کوثر

بیمه کوثر3

ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل بیمه کوثر در نخستین سفر استانی خود با حضور در استان خراسان رضوی، از تداوم حرکت شرکت در مسیر بهبود خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بیمه کوثر؛ مدیرعامل شرکت که از سوی حجت‌الاسلام خنجری رییس عقیدتی سیاسی، علی مختاری معاون فنی، مسعود طاهری معاون برنامه‌ریزی و نوآوری، و نیز ابوالفضل شهابی‌وش و معصومه نجات‌بخش مدیران اداری و پشتیبانی، و امور نمایندگان همراهی می‌شد در بازدید از سرپرستی خراسان رضوی ضمن دریافت گزارشی از وضعیت و عملکرد این سرپرستی به بررسی شرایط موجود پرداخت.

آقادادی در سخنانی با اشاره به شرایط فعلی بسیار خوب بیمه کوثر در صنعت بیمه کشور که در پی برنامه‌ریزی‌های دقیق و رشد شرکت در این سال‌ها به دست آمده است، گفت: خوشبختانه شرکت بیمه کوثر اکنون در میانگین شاخص‌های گوناگون جزو 6 شرکت برتر صنعت است و با ارایه خدمات مناسب، به ویژه در موضوع جلب رضایت مشتری، دستاوردهای خوبی را محقق کرده است.

وی ضمن تقدیر از جامعه هدف و سهام‌دار عمده به علت اعتماد به بیمه کوثر، خاطرنشان کرد: در پاسخ به این اعتماد، ما نیز با تمام توان و به صورت هدفمند در زمینه ارایه خدمات بیمه‌ای به آحاد جامعه، به خصوص جامعه هدف، سیاست‌گذاری و همه فعالیت‌های شرکت را همسو با آن تعریف کرده‌ایم تا با خدمت‌رسانی به بهترین شکل بتوانیم آرامش‌خاطر را برای همه ذی‌نفعان به ارمغان آوریم.

مدیرعامل بیمه کوثر با بیان اینکه بسیار خوشحالم که این مسیر را با استعانت از امام رئوف در مشهد مقدس آغاز می‌کنم و همان‌گونه که در همایش مدیران امسال تاکید کردم تسلط حرفه‌ای مدیران ستادی و سرپرستی های استانی به قوانین، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها ضروری است، تصریح کرد: طبق طرح تحول و حرکت راهبردی بیمه کوثر، اصول سیاست‌گذاری، راهبری، برنامه‌ریزی و نظارت در ستاد شرکت سازماندهی و اختیارات حداکثری به سرپرستی‌های استانی تفویض می‌شود.

آقادادی در پایان، با تشکر از زحمات مهدی حاجی‌حسینی که در مدیریت سرپرستی خراسان رضوی، عملکرد قابل‌قبولی را از خود به جا گذاشته است، افزود: از محمدحسن نوروزی، مدیر جدید سرپرستی خراسان رضوی نیز انتظار دارم همسو با خط‌مشی ابلاغی و در حوزه اختیارات و مسئولیت‌های خود با تمام قدرت و استفاده از تمام ظرفیت‌های این استان بزرگ و پرجمعیت برای افزایش پرتفوی، جلب رضایت ذی‌نفعان و بهبود ارایه خدمات بکوشد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.