اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 138691

تاریخ: 1400/08/19

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 138691

تاریخ: 1400/08/19

کپی نشانی خبر

اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل جدید بیمه میهن تعیین شدند

بیمه میهن

در جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صاحبان سهام شرکت بیمه میهن، اعضای جدید هیأت مدیره این شرکت انتخاب شدند.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بیمه میهن ؛ در جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده بیمه میهن به تاریخ ۲۵ مهر ۱۴۰۰؛ آقایان ابراهیم حمیدی، اکبر نجفی، رضا مصطفوی، علیرضا بنی اسدی و غلامرضا عزیزی به عنوان ۵ عضو اصلی هیأت مدیره این شرکت انتخاب شدند.

بر اساس این گزارش؛ اعضای هیأت مدیره بیمه میهن همچنین در نخستین نشست خود به اتفاق آراء آقای رسول آریانپور را به عنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب و تعیین کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس‌کاوان نماد سهامی عام شد؛ گامی راهبردی در مسیر توسعه و ورود به بازار سرمایه

شرکت مس‌کاوان نماد در تیر ماه ۱۴۰۵ با تغییر ساختار حقوقی خود به شرکت سهامی عام، وارد مرحله تازه‌ای از مسیر توسعه و بلوغ سازمانی شد؛ تحولی که می‌توان آن را یکی از مهمترین گام‌های این مجموعه در جهت آماده‌سازی برای حضور در بازار سرمایه و تأمین مالی برنامه‌های توسعه‌ای آینده دانست.