اخبار ویژه |

پرداخت ۲۶۲همت تسهیلات در یک سال/ «نوی‌پو» و تأمین مالی گندم، موتور محرک تولید و معیشت

مدیرعامل بانک کشاورزی از پرداخت بیش از ۲۶۲هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش کشاورزی و صنایع وابسته طی یک‌سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: این بانک علاوه بر حمایت اعتباری از تولیدکنندگان، با صدور ۶۲هزار میلیارد تومان اعتبار دیجیتال «نوی‌پو» و مشارکت ۳۰هزار میلیارد تومانی در تأمین مالی خرید تضمینی گندم؛ نقش مؤثری در تقویت امنیت غذایی و حمایت از معیشت مردم ایفا کرده است.

جایزه‌های میلیونی بانک رفاه کارگران در طی مسابقات جام جهانی

مشتریان بانک رفاه کارگران که در سامانه “فرارفاه” این بانک دارای حساب هستند و یا با افتتاح حساب، می‌توانند با شرکت در طرح “فرالیگ” این بانک در طول برگزاری مسابقات فوتبال جام جهانی ٢٠٢٦، از جوایز ارزنده طرح مذکور بهره‌مند شوند.

بانک پاسارگاد؛ همراه تولید و تجارت در تأمین مالی فعالیت‌های اقتصادی

بانک پاسارگاد در اردیبهشت‌ ماه ۱۴۰۵ با صدور ضمانتنامه و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی به ارزش مجموع بیش از ۲۱۸هزار میلیارد ریال، نقش مؤثری در تسهیل مبادلات اقتصادی و پشتیبانی از فعالیت بنگاه‌های تولیدی و تجاری ایفا کرد.

تجلیل وزارت امور اقتصادی و دارایی از نگاه تحول‌گرایانه بانک صادرات ایران/ قربان اسکندری از آغاز پروژه‌های نوین و راهبردی کلان خبر داد

​بانک صادرات ایران در راستای تحقق حداکثری بانکداری هوشمند و توسعه اقتصاد صادرات‌محور از «سامانه جامع متمرکز ارزی» رونمایی کرد. در آیین افتتاح که با حضور مدیران عالی‌رتبه وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی برگزار شد، قربان اسکندری سرپرست بانک صادرات ایران، راه‌اندازی سامانه مذکور را سرآغاز ارتقای زیرساخت‌های نوین بانکی دانست و بر تقویت بنیان‌های اقتصاد دیجیتال در دوران پساجنگ تاکید کرد.

حمایت ۵ همتی بانک کشاورزی برای توسعه تولید بذر گواهی‌شده در 93 اُمین سال خدمت رسانی

بانک کشاورزی در راستای حمایت از ارتقای بهره‌وری تولید و تقویت امنیت غذایی کشور، طی یک سال گذشته ۴۹ هزار و ۸۹۵ میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه تولید بذر گواهی‌شده مقاوم و پربازده پرداخت کرده است.