اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 329978

تاریخ: 1405/03/20

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 329978

تاریخ: 1405/03/20

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

جایزه‌های میلیونی بانک رفاه کارگران در طی مسابقات جام جهانی

بانک رفاه کارگران؛
مشتریان بانک رفاه کارگران که در سامانه "فرارفاه" این بانک دارای حساب هستند و یا با افتتاح حساب، می‌توانند با شرکت در طرح "فرالیگ" این بانک در طول برگزاری مسابقات فوتبال جام جهانی ٢٠٢٦، از جوایز ارزنده طرح مذکور بهره‌مند شوند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران؛ در این طرح مشتریان با مراجعه به سامانه فرا رفاه و انتخاب بخش مربوطه(فرا لیگ) با اعلام نتیجه بازی پیش از شروع آن مشمول امتیاز می‌گردند.

بر اساس این گزارش، در پایان هر روز از برگزاری مسابقات، 66 نفر (به مناسبت شصت‌وششمین سال تاسیس بانک رفاه کارگران) براساس فرایند قرعه‌کشی و با لحاظ مجموع امتیازات کسب شده، مشمول جوایزی تا سقف 200 میلیون ریال می‌شوند.

پس از اتمام تمامی مسابقات جام جهانی، 3 نفر دارای بالاترین امتیاز مشمول جوایز به ترتیب 200، 100 و 50 میلیون تومانی می‌شوند.

لازم به ذکر است، مجموع کل امتیازات هر فرد و همچنین میزان امتیاز سه نفر اول در جدول امتیازات بخش مذکور از سامانه فرارفاه قابل مشاهده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نسخه شفابخش اصناف آسیا برای ریسک‌های بزرگ اقتصاد خرد

بازطراحی طرح اصناف آسیا، فرصتی برای بیمه آسیاست تا بیمه را از ویترین محصولات به کف بازار نزدیک‌تر کند. اگر سادگی صدور، انتخاب شفاف سرمایه، پوشش‌های کاربردی و دسترسی برخط در یک تجربه واحد کنار هم بنشینند، این محصول برای کسبه خرد، به بخشی از سازوکارِ حفظ کسب‌وکار تبدیل می‌شود.

مشارکت چشمگیر مدیران و کارکنان بانک مسکن در سنت حسنه اهدای خون

مدیران و کارکنان بانک مسکن با حضور پرشور در پایگاه سیار سازمان انتقال خون که در ساختمان مرکزی این بانک مستقر شده بود، در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ نوعدوستی، خون خود را برای کمک به بیماران نیازمند اهدا کردند.