اخبار ویژه |

روز جهانی شیلات: امنیت صیادان یعنی آرامش کارفرما

۳۰ آبان، روز جهانی شیلات بهانه‌ای است برای قدردانی از هزاران صیادی که در سکوت و دوری از ساحل، امنیت غذایی بسیاری از خانواده‌ها را تأمین می‌کنند. شغلی که در نگاه اول آرام و سنتی به نظر می‌رسد، اما در بطن خود با ده‌ها خطر پنهان همراه است.

همزمان با همایش سالانه بازار سرمایه ایران صورت گرفت: انتشار نخستین اوراق مرابحه صنعت پالایش كشور با ضمانت بانك ملت

همزمان با برپایی همایش سالانه بازار سرمایه ایران با حضور رییس جمهوری، وزیر اقتصاد، رییس سازمان بورس، مدیرعامل بانک ملت و تعدادی از فعالان بازار سرمایه، برای نخستین بار در صنعت پالایش کشور، 50 هزار میلیارد ریال اوراق مرابحه پالایش نفت اصفهان با ضمانت بانک ملت و مشاوره، تعهد پذیره نویسی و بازارگردانی شرکت تامین سرمایه بانک ملت منتشر شد.

جهش سبز فولاد خوزستان؛ کاهش بی‌سابقه برداشت آب کارون با فناوری‌های نوین/تحول در تصفیه و بازچرخانی آب؛ فولاد خوزستان مصرف کارون را به حداقل رساند

پنل «جایگزینی سیستم تزریق گاز کلر با آب ژاول و بازیابی آب شاخص هیدروسیکون‌‌های تصفیه‌‌خانه آب شرکت فولاد خوزستان» در حاشیه سومین روز از نمایشگاه بین‌المللی ایران متافو 2025 با حضور مهندس عماد مزینی رئیس تحقیق‌وتوسعه و مهندس محمدحسن معینی مدیریت آب و پساب شرکت فولاد خوزستان و جمعی از رسانه‌های گروهی برگزار شد.

جشنواره «ایما»؛ مسیری تازه برای اتصال نوآوری به صنعت معدن

وفایی‌فرد مدیر مرکز نوآوری ایمینو صبح امروز در حاشیه بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌متافو، جشنواره ایما را «دروازه ورود ایده‌های نو به صنعت معدن» توصیف کرد و گفت: این رویداد با هدف تبدیل ایده‌های استارتاپی به فناوری‌های واقعی و قابل اجرا در معدن و صنایع‌معدنی برگزار می‌شود.

مهر تایید مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی بر کارنامه عملکرد بانک اقتصادنوین

مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در گزارش «اصلاح نظام بانکی و مهار تورم» مرتبط با «ارزیابی عملکرد برنامه هفتم پیشرفت تا پایان شهریور 1404» که به تازگی منتشر شده است، بانک اقتصادنوین را در فهرست بانک‌های دارای کفایت سرمایه کافی دسته بندی کرد.

تشریح مسیر آینده ثمسکن در تأمین مالی و رشد پروژه‌ها توسط مدیرعامل

مدیرعامل ثمسکن از شناسایی سود مناسب از محل فروش سهام تا پایان سال خبر داد و گفت: تعداد پروژه‌های تصویب‌شده در کمیته سرمایه‌گذاری گروه سرمایه‌گذاری مسکن افزایشی نزدیک به ۲۰۰ درصد را نشان می‌دهد و همزمان «نهضت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام» در مجموعه شرکت‌های تابعه با جدیت دنبال شده و تحقق بخش قابل توجهی از آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

تفاهمنامه همکاری سه‌جانبه میان تافکو، ایده‌پردازان و پیشگامان امضاء شد

در سومین روز از بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی ایران متافو؛ شرکت‌های تافکو، ایده‌پردازان و پیشگامان؛ تفاهمنامه همکاری خود را با هدف تشکیل کنسرسیوم «تاپ» به امضاء رساندند. این مراسم با حضور مدیران ارشد شرکت فولاد خوزستان در غرفه این شرکت برگزار شد.