اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 306590

تاریخ: 1404/09/01

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 306590

تاریخ: 1404/09/01

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
در حاشیه سومین روز از ایران متافو 2025 صورت گرفت؛

امضاء تفاهمنامه همکاری میان شرکت‌ فولاد خوزستان و کنسرسیوم «تاپ»

bcee56e6-d550-45c4-b701-5147974918c6
تفاهمنامه همکاری میان شرکت فولاد خوزستان و کنسرسیوم «تاپ» همزمان با سومین روز از بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی ایران متافو امضاء شد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت»؛ این تفاهمنامه با هدف ایجاد هم‌افزایی، توسعه فعالیت‌های فنی، مهندسی و صنعتی در حوزه هلدینگ و بهره‌گیری از توان تخصصی شرکت‌های عضو کنسرسیوم در اجرای پروژه‌های ملی و بین‌المللی منعقد شد.
گفتنی است این همکاری در راستای تحقق اهداف کلان صنعت فولاد کشور و با انتظار دستیابی به دستاوردهای ارزشمند برای صنعت فولاد ایران انجام شد.

معصومه صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های معدنی فارس در نشست مدیرکل زمین‌شناسی جنوب کشور با نمایندگان مجلس

نمایندگان مردم نورآباد ممسنی، سروستان، خرامه، کوار و شیراز و زرقان، با حضور در اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور، در جریان برنامه‌ها و اولویت‌های اکتشافی این مجموعه قرار گرفتند.

کانماین ۱۴۰۵؛ از جذب سرمایه تا هوشمندسازی معدن در مسیر توسعه زنجیره ارزش

بیستمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته با تمرکز بر جذب سرمایه، توسعه فناوری‌های نوین و رفع چالش‌های تولید از ۶ تا ۹ آبان‌ ماه ۱۴۰۵ در تهران برگزار می‌شود؛ رویدادی که در شرایط دشوار اقتصادی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی ایران، تقویت تعاملات بین‌المللی و پیوند میان سرمایه، فناوری و تولید فراهم می‌کند.

مشارکت کارکنان فولاد هرمزگان در پویش تامین لوازم‌التحریر دانش‌آموزان کم‌برخوردار

پویش «همه با هم به مهر، بانی مهر شویم» با مشارکت کارکنان شرکت فولاد هرمزگان و همراهی مدیریت ارشد شرکت، با هدف تهیه و اهدای لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان یتیم و اکرام‌پذیر کمیته امداد امام خمینی (ره) در ساحل مهر لنگر انداخت.