اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 99777

تاریخ: 1399/11/01

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 99777

تاریخ: 1399/11/01

کپی نشانی خبر

انتصاب جانشین رئیس سازمان بورس تا دو هفته دیگر

1280

نامه استعفای رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار امروز و در جلسه شورای عالی بورس ، تقدیم وزیر امور اقتصادی و دارایی شد و طبق ماده ۱۱ قانون بازار اوراق بهادار، شورای عالی بورس ظرف ۱۵ روز، جانشین دکتر حسن قالیباف اصل را معرفی خواهد کرد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی سازمان بورس، رئیس سازمان بورس ، در استعفا نامه خود ، دلیل کناره‌گیری خود از هیات مدیره و ریاست سازمان بورس را فراهم نشدن شرایط لازم و اعلامی برای حمایت از صنایع، بازار سرمایه و سرمایه‌گذاران اعلام کرده است.

مطابق ماده ۱۱ قانون بازار اوراق بهادار، در صورت برکناری، فوت و یا استعفای هر یک از اعضای هیات‌مدیره، جانشین وی برای مدت باقی‌مانده، ظرف پانزده روز، به ترتیب مقرر در ماده (۶) این قانون، منصوب خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.