اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 9418

تاریخ: 1398/04/23

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 9418

تاریخ: 1398/04/23

کپی نشانی خبر

تشکیل صندوق محصولات کشاورزی در بورس کالا

Mahsolate Keshavarzi

مدیرعامل بورس کالای ایران به پیوند بازار مالی و کشاورزی در بستر بورس کالای ایران اشاره کرد و گفت: برنامه توسعه معاملات محصولات کشاورزی در بورس کالا پس از گواهی سپرده کالایی و بازار مشتقه به راه اندازی صندوق‌های کالایی کشاورزی منتهی می شود.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از ایرنا، حامد سلطانی نژاد به راه اندازی صندوق‌های سرمایه گذاری کالایی مبتنی بر محصولات کشاورزی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از معاملات پر حجم زعفران در بازار نقد، گواهی سپرده کالایی، قرارداد آتی و اختیار معامله، به تازگی معاملات گواهی سپرده کالایی و قرارداد آتی زیره سبز در بورس کالا آغاز شده تا در کنار تنوع کالاهای کشاورزی شاهد شکل گیری زنجیره ابزارهای مالی در بورس کالا باشیم.
وی گفت: در حال حاضر با توجه به ترکیب گواهی سپرده و بازار مشتقه در حوزه معاملات زعفران و زیره سبز، راه اندازی صندوق کالایی کشاورزی در بورس کالا مسیر هموارتری را در پیش دارد.

ورود پسته به بورس کالا

مدیرعامل بورس کالای ایران در خصوص زمان آغاز معاملات پسته در بورس کالا نیز گفت: به احتمال زیاد تا قبل از برداشت پسته (اواخر شهریور) شاهد عرضه پسته در بورس کالا خواهیم بود.
وی اظهار داشت: عرضه پسته در بورس کالا به صورت مستمر خواهد بود و اکنون بحث پذیرش انبارها در دست بررسی است.
سلطانی نژاد ادامه داد: به محض آنکه تعداد انبارها به میزانی برسد که امکان دسترسی تولیدکننده پسته به این انبارها فراهم شود، معاملات آن آغاز خواهد شد.

نبود شفافیت در بازار خرما

مدیر عامل بورس کالای ایران در این خصوص که برخی کارشناسان پس از گرانی خرما در ماه مبارک رمضان بر لزوم ورود این محصول به بورس تاکید کردند، گفت: در صورت عرضه این کالا در بورس، شبکه ای برای توزیع آن در نظر گرفته می‌شد که از طریق آن می‌توانستیم تعدادی از عرضه کننده‌های عمده را موظف به خرید این کالا از تولیدکننده اصلی با رعایت ساز و کار رقابتی کنیم و در انتها این کالا به زنجیره توزیع عرضه می‌شد.
وی ادامه داد: همچنین امکان طراحی یک سامانه به منظور انجام معاملات خرما وجود دارد، اما تا زمانی که از منشا تولید، انبارگردانی و ذخیره آن اطلاعاتی در دست نباشد نمی‌توان سیاستگذاری‌های لازم را در این زمینه انجام داد.
سلطانی نژاد معتقد است، اقدامات ما در حوزه انبارگردانی می‌تواند به سیاستگذاری‌های لازم برای میزان محصولات موجود در انبار کمک کند.
مدیر عامل بورس کالای ایران اظهار داشت: اکنون آمار درستی از میزان محصولات موجود در انبار وجود ندارد در حالی که اگر در این زمینه آمار دقیقی در اختیار باشد می‌توان سیاستگذاری‌های لازم برای بهبود معاملات را در دستور کار قرار داد اما با توجه به نبود آمار درست نمی‌توان تصمیمات دقیقی را در این زمینه اتخاذ کرد.
وی خاطرنشان کرد: با عرضه محصول در بورس کالا و پذیرش انبارها می‌توان از میزان خرما و عرضه آن مطلع شد و سیاست‌های اقتصادی را براساس آن تنظیم کرد اما تا زمانی که بازار ثابتی وجود نداشته باشد باید در کوچه پس کوچه‌ها به دنبال کالای موردنظر گشت.
سلطانی نژاد با بیان اینکه خرما به زودی در بورس کالا عرضه می‌شود، گفت: زمانی که بازار متشکلی برای یک کالا وجود داشته باشد می‌توان از سیاستگذاری و قانون درستی برای آن کالا بهره مند شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بر ضرورت اصلاح جریان نقدینگی و وصول حق بیمه تاكید كرد

نویدی، مدیرعامل بیمه پارسیان، در پنل تخصصی «چالش مطالبات و ناترازی زنجیره ارزش» در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ حضور یافت و به تشریح مهم‌ترین چالش‌های مرتبط با جریان نقدینگی، مطالبات و فرآیندهای مالی در صنعت بیمه پرداخت.

تحول دیجیتال در صنعت بیمه؛ ضرورت انکارناپذیر برای افزایش ضریب نفوذ و خدمت‌رسانی به ایثارگران

مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اینکه تحول دیجیتال در صنعت بیمه دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت راهبردی است، اعلام کرد: این شرکت با تکیه بر استراتژی هوشمندسازی و توسعه خدمات نوین دیجیتال نظیر اپلیکیشن «دی‌دار»، توانسته گام‌های بلندی در راستای تسهیل بیمه‌گری، پوشش ریسک اقتصاد دیجیتال و ارائه خدمات غیرحضوری به جامعه معزز ایثارگری بردارد.

پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک

​افشین خانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، در پیامی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالروز تأسیس این بانک، ضمن تبریک این مناسبت به مشتریان، کارکنان، پیشکسوتان و سهامداران این بانک، بر تداوم مسیر خدمت‌رسانی شایسته، ارتقای کیفیت خدمات و حرکت پرشتاب بانک در مسیر تحول و تعالی تأکید کرد.