اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 87558

تاریخ: 1399/07/09

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 87558

تاریخ: 1399/07/09

کپی نشانی خبر

گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان با نماد پترول صورت های مالی سال 1400 خود را منتشر کرد

گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان صورت های مالی دوره 3 ماهه منتهی به مرداد سال 99 را منتشر کرد و خبر از جهش فوق العاده 45800 درصدی سودآوری دارد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومي، بر اساس این گزارش و بر مبنای سرمایه جدید، این شرکت به ازای هر سهم 3888 ریال سود محقق کرده؛ در حالی که در مدت مشابه سال قبل فقط 8 ریال سود ساخته بود.

عمده این سود از محل فعالیت های غیر عملیاتی حاصل می شود؛ هر چند که در بخش عملیاتی نیز شاهد بهبود ارقام هستیم.

“پترول” بالغ بر 95 هزار و 557 میلیارد ریال درآمد غیر عملیاتی شناسایی کرده که 91 هزار و 321 میلیارد ریال آن مربوط به سود فروش سهام شرکت سرمایه گذاری مدبران اقتصاد می شود.

از فروش سایر سرمایه گذاری ها همچون «شلرد»، «شاروم» و «وگردش» سود 2 هزار و 502 میلیارد ریالی کسب کرده؛ در حالی که سود فروش سرمایه گذاری ها در مدت مشابه سال قبل 236 میلیارد ریال بود

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

درخشش صنایع شیمیایی ایران در اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران»

نخستین اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران؛ از مدیر شایسته تا برند ملی ماندگار»؛ با حضور جمعی از مقامات، مدیران ارشد و نمایندگان تشکل‌های اقتصادی و صنعتی کشور، در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.

۱۲۰ مگاوات برق پاک در راه شبکه

چهار واحد نیروگاه برق‌آبی چم‌شیر در استان کهگیلویه و بویراحمد، به‌کارفرمایی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، در آستانه بهره‌برداری رسمی قرار گرفته‌اند؛ طرحی که با ورود ۱۲۰ مگاوات ظرفیت جدید به مدار تولید، علاوه بر افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد برق کشور، می‌تواند به تأمین برق پایدار در ساعات اوج مصرف، کاهش فشار بر شبکه سراسری و صرفه‌جویی قابل توجه در مصرف سوخت‌های فسیلی کمک کند.

توزیع روغن موتور دیزلی در پایانه امیرکبیر اصفهان توسط شرکت نفت سپاهان

شرکت نفت سپاهان بمنظور ساماندهی بازار روغن موتور دیزلی و حمایت از رانندگان اتوبوسرانی و ناوگان حمل و نقل سنگین، طرح توزیع مستقیم این محصول را از امروز در پایانه امیرکبیر اصفهان آغاز کرد. این طرح که تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت، با دستور دکتر جمالی نژاد استاندار اصفهان و با هدف کاهش التهاب بازار و حذف واسطه‌ها به مرحله اجرا درآمده است.