اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 70219

تاریخ: 1399/03/21

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 70219

تاریخ: 1399/03/21

کپی نشانی خبر

بررسی عملکرد بازار ثانویه در ۸۰ روز نخست ۹۹

000610

بررسی عملکرد بازار ثانویه در ۸۰ روز نخست امسال حکایت از عرضه ۲.۳ میلیارد یورو ارز حاصل از صادرات دارد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایبِنا، معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران در گزارشی به عملکرد ۸۰ روزه بازار ثانویه (سامانه نیما) پرداخته و نوشته است: طی این مدت، دو میلیارد و ۳۱۹ میلیون یورو ارز صادراتی به فروش رفته است.

گزارش میانگین قیمت خرید دلار در بازار ثانویه در ۱۸ خرداد سال ۱۳۹۹ حدود ۱۶ هزار و ۹۳ تومان است. همچنین در ۸۰ روز نخست سال ۱۳۹۹، حدود یک میلیارد و ۴۵۳ میلیون یورو ارز در بازار ثانویه، برای واردات خریداری شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جشن آغاز سال تحصیلی پیش دبستانی و دبستان رایان بابل با همکاری پست بانک مازندران برگزار شد

در راستای اجرای طرح رویداد محله‌محور در قالب پویش «لبخند مهر» در سطح شعب و باجه‌های بانکی روستایی مدیریت شعب پست بانک استان مازندران، با همکاری باجه بانکی سلطان محمدظاهری شعبه بابل، جشن آغاز سال تحصیلی مدرسه ابتدایی رایان بابل برگزار گردید.

آغاز ثبت نام خرید محصولات بهمن موتور با خدمات حساب وکالتی بانک ملت

متقاضیان خرید خودروهای بهمن موتور می توانند از ساعت ۱۰ روز یکشنبه ۲۹ شهریورماه تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه اول مهرماه، با مراجعه به سایت این شرکت ثبت نام و بدون مراجعه حضوری به شعب یا سامانه های بانکی، از خدمات الکترونیک بانک ملت برای وکالتی کردن حساب و مسدود سازی وجه استفاده کنند.