اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 61447

تاریخ: 1399/01/30

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 61447

تاریخ: 1399/01/30

کپی نشانی خبر

وام ۵۰ میلیون دلاری از بانک جهانی برای مقابله با کرونا

0981

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: از سال ۲۰۰۵ تا کنون، برای اولین بار وامی را از بانک جهانی به میزان ۵۰ میلیون دلار دریافت خواهیم کرد که مقدمات آن انجام شده است.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایبِنا، سید کامل تقوی‌نژاد در ارتباط ویدیو کنفرانسی با خبرنگاران، ضمن تشکر از همکاران نظام سلامت برای مبارزه با بیماری کرونا، با اشاره به کمک‌های غیرنقدی ایرانیان مقیم خارج، گفت: از سال ۲۰۰۵ به بعد برای اولین بار وامی را از بانک جهانی به میزان ۵۰ میلیون دلار داریم دریافت می‌کنیم که مقدمات آن انجام شده است و با هنماهنگی دستگاه‌های ذی ربط مثل بانک مرکزی در حال انجام است. همچنین وامی را بانک توسعه اقتصادی به میزان ۱۳۰ میلیون یورو برای خرید تجهیزات قرار است برایمان فراهم کند.

وی ادامه داد: تاکنون سازمان برنامه و بودجه سه هزار و ۵۰ میلیارد تومان در پایان سال ۱۳۹۸ برای مبارزه با کرونا اختصاص داده است. همچنین تاکنون ۱۲۰۰ میلیاراد تومان از تجهیزات خریداری شده از محل خریدهای داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان بوده است. هدف ما تقویت شرکت‌های داخلی، طبق فرمایش مقام معظم رهبری بوده است.

افزایش ۵۰ درصدی حقوق همه کارکنان نظام سلامت

تقوی نژاد با اشاره به افزایش حقوق کارکنان نظام سلامت، گفت: نیروی انسانی در دایره اصلی تصمیمات وزارت بهداشت قرار دارد و وزیر بهداشت از روز نخست که در وزارت بهداشت حضور پیدا کردند، بحث معیشت کارکنان نظام سلامت را مورد توجه قرار دادند. برهمین اساس در اسفند ماه و در بحران کرونا افزایش ۵۰ درصدی امتیازات فصل هشتم آیین‌نامه اداری استخدامی کارکنان غیر علمی دانشگاه‌ها بود که سماجت و پیگیری های زیاد انجام شد و حقوق همکاران تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

اتفاقی که برای اولین بار در نظام سلامت اتفاق افتاد این بود که افزایش برای کارکنان قراردادی و شرکتی نیز رخ داد. همواره افزایش‌ها شامل نیروهای رسمی می‌شد، اما این بار همه نیروها با هر عنوانی در وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی مشمول قرار گرفتند.

بنابراین این افزایش برای کارکنان قراردادی تبصره چهار و شرکتی هم لحاظ می‌شود و همه نیروها با هر عنوانی در وزارتخانه و دانشگاه‌ها فعال بودند، مشمول شدند و در قالب عدالت در پرداخت به عنوان مساله اساسی در دستور کار قرار گرفته است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.