اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 61376

تاریخ: 1399/01/30

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 61376

تاریخ: 1399/01/30

کپی نشانی خبر

پیشنهاد استرداد ۵۰ درصدی مالیات بر ارزش افزوده سال ۹۸ صادرکنندگان

0973

رییس کنفدراسیون صادرات ایران پیشنهاد داد که سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی با کسب مجوز، دست کم ۵۰ درصد از مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان در سال ۹۸ را به طور علی‌الحساب به صادرکنندگان بازگردانند.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ايبنا، محمد لاهوتی درباره تعیین تکلیف نحوه استرداد مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان در سال ۹۸ گفت: بانک مرکزی هنوز نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات در سال ۹۸ را تعیین تکلیف نکرده است ولی به نظر می‌رسد با توجه به جلسات اخیری که برگزار شد، ظرف هفته‌های آینده دستورالعمل این موضوع ابلاغ شود.

وی ادامه داد: سازمان امور مالیاتی اعلام آمادگی کرده است که ظرف مدت یک ماه پس از ابلاغ دستورالعمل بازگشت ارز حاصل از صادرات در سال ۹۸، استرداد مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان را اجرا و پرداخت‌ها را آغاز کند.

رییس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه تجارت اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه انتظار داریم هرچه سریعتر بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی نحوه بازگشت ارز حاصل از صادرات سال ۹۸ را اجرایی کنند، اظهار داشت: در شرایط فعلی بنگاه‌های تولیدی در کشور به شدت با کمبود نقدینگی روبه‌رو هستند و اخذ تسهیلات در شرایط فعلی نیز بسیار دشوار است.

رییس کنفدراسیون صادرات ادامه داد: بیشتر بنگاه‌های تولیدی در ۲ ماه گذشته حقوق، دستمزد و عیدی کارمندان و کارگران خود را بعلاوه هزینه‌های بیمه اجتماعی پرداخت کرده‌اند ولی به دلیل شرایط کرونایی، فروش و صادرات کالا نداشته یا به شدت با کاهش فروش و صادرات مواجه بوده‌اند.

وی تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی با اخذ مجوز از نهادهای ذیربط دست کم ۵۰ درصد از مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان در سال ۹۸ را به طور علی‌الحساب مسترد کنند و بعد با ارائه گزارش‌های بانک مرکزی در خصوص بازگشت ارز حاصل از صادرات، این مبالغ را با آنها تسویه کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.