اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 60655

تاریخ: 1399/01/26

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 60655

تاریخ: 1399/01/26

کپی نشانی خبر

سررسید پرداخت مالیات بر ارزش افزوده گروه‌های آسیب دیده از کرونا

0784

معاون سازمان مالیاتی از مهلت پرداخت مالیات بر ارزش افزوده گروه‌های آسیب دیده از کرونا تا ۳۱ اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایبِنا، محمود علیزاده، معاون سازمان امورمالیاتی کشور در گفتگویی در واکنش به اینکه مصوبه مالیاتی ستاد مبارزه با کرونا از سوی سازمان امور مالیاتی رعایت نشده است، ‌گفت: من این موضوع را نمی پذیرم زیرا بر اساس پیشنهاد سازمان امور مالیاتی کشور و مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، گروه هایی که فعالیت آنها بر اثر شیوع بیماری کرونا آسیب دیده، سررسید پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، آنها ۳۱ اردیبهشت ۹۹ است.

وی افزود: فعالان مشمول مالیات بر ارزش افزوده موظف هستند اظهارنامه مالیاتی ارزش افزوده خود را تا ۳۱ فروردین در سامانه مودیان مالیاتی تسلیم کنند و پرداخت این گروه های اعلام شده از ۳۱ اردیبهشت خواهد بود. این مصوبه توسط سازمان امور مالیاتی در فروردین ماه امسال اجرایی و بخشنامه شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بیمه البرز در مسیر بازتعریف تراز عملکرد؛ از تقویت شاخص‌ها تا میدان‌ دادن به نخبگان

جایگاه بیمه البرز در صنعت بیمه، برای این شرکت تنها یک عنوان یا دستاورد تاریخی نیست؛ بلکه سرمایه‌ای است که به همان اندازه، مسئولیت و انتظار ایجاد می‌کند. بررسی رویکردهای مطرح ‌شده درباره عملکرد شرکت بیمه البرز از ابتدای سالجاری نشان می‌دهد که محور اصلی برنامه‌ها بر ارتقاء شاخص‌های عملکردی، فعال‌سازی ظرفیت شبکه فروش، توسعه سرمایه انسانی و ایجاد مسیر تازه‌ای برای ورود نخبگان دانشگاهی به صنعت بیمه متمرکز شده است؛ مجموعه‌ای که می‌تواند فصل جدیدی از حرکت بیمه البرز را رقم بزند.

عملكرد چشمگیر بانك ملت در مقطع مرداد با ثبت تراز عملیاتی ۶۵ همتی

بانک ملت در پایان مرداد ماه ۱۴۰۵ با ثبت عملکرد قابل‌توجه در شاخص‌های مختلف عملیاتی، موفق به کسب رتبه‌های برتر در میان بانک‌های بورسی شده و تراز عملیاتی تجمیعی ریال و ارز این بانک بورسی با سهم‌بری ۳۸درصد و مبلغ ۶۵۵هزار میلیارد ریال، در مقایسه با مقطع مشابه سال گذشته با جهش ۹۷درصدی روبه رو شده است.