اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 556

تاریخ: 1394/12/15

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 556

تاریخ: 1394/12/15

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

ماهواره دوستی آماده پرواز است

ماهواره دوستی آماده پرواز است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یکی از شبکه های اجتماعی خبر از پیوستن ایران به جمع 15 کشور اصلی دارای فناوری فضایی داد و نوشت: ماهواره دوستی ایران آماده پرواز است.

محمود واعظی در شبکه اجتماعی کلوب افزود: اکنون با افتخار اعلام می کنیم که با دستیابی جوانان و دانشمندان این مرز و بوم به دانش طراحی، ساخت و پرتاپ ماهواره به فضا کشور ایران به جمع 15 کشور اصلی دارای فناوری صلح آمیز فضایی پیوسته است. وی نوشت: اکنون نیز ماهواره «دوستی» با فناوری بومی آماده پرتاپ است. واعظی افزود: باید تاکید کنیم که هدف ما در دستیابی به این مهم علاوه بر اقتدار ملی، کسب دانش و تجاری سازی در حوزه فضا و ماهواره است و از این پس باید روی کاربردهای فناوری فضایی از مخابرات تا سنجش از دور در بخش هایی همچون مدیریت بلایای طبیعی، کشاورزی، محیط زیست و داده های سنجشی و مخابراتی متمرکز شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آکادمی مخابرات ایران، حلقه اتصال دانش تخصصی، صنعت و تربیت نیروی انسانی آینده

محمد پناهی رئیس آکادمی مخابرات ایران از توسعه آموزش‌های تخصصی، توانمندسازی پیمانکاران، انتقال تجربه‌های فنی و تقویت پیوند میان دانشگاه و صنعت به‌عنوان محورهای اصلی مأموریت جدید این آکادمی خبر داد.

تا ۳۰ مهر پرداخت کنید، جریمه بخشیده می شود

شرکت مخابرات ایران با اجرای جشنواره بخشودگی جرایم دیرکرد پرداخت صورتحساب، فرصتی برای مشتریان تجاری و سازمانی فراهم کرده است که با پرداخت بدهی خود تا پایان روز ۳۰ مهر ۱۴۰۵، از بخشودگی جرایم دیرکرد بهره‌مند شوند.

حمایت نهادهای ملی و استانی از نمایشگاه آی‌تی‌کانکت مشهد

نمایشگاه آی‌تی‌کانکت مشهد با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، از ۱۴ تا ۱۷ آبان‌ ماه ۱۴۰۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود.