اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 532

تاریخ: 1394/12/09

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 532

تاریخ: 1394/12/09

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

ارسال روزانه 200 میلیون پیامک در هفته آخر انتخابات

ارسال روزانه 200 میلیون پیامک در هفته آخر انتخابات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارسال روزانه 200 میلیون پیامک در یک هفته منتهی به انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری خبر داد و افزایش کیفیت فضای ارتباطی کشور را سبب بهبود اطلاع رسانی، درگیری لفظی کمتر و کاهش مصرف کاغذ دانست.

محمود واعظی افزود: فضای مجازی در افزایش آگاهی های مردم بسیار اهمیت دارد و افزایش کیفیت این فضا، به رشد رضایت مردمی منجر می شود.  وی انتخابات اخیر کشور را عرصه ای برای نشان دادن اثر فضای مجازی در آگاهی مردم برشمرد و گفت: اثر فضای مجازی و وسایل ارتباطی در این انتخابات به گونه ای بود که بسیاری از مردم در روز رای گیری با مراجعه به تلفن همراه خود نام افراد واجد شرایط ذخیره شده را در برگه ها یادداشت می کردند. واعظی افزود: کاهش مصرف کاغذ از دیگر اثرهای فضای مجازی بود. وزیر ارتباطات در پاسخ به مطالبی درباره ابلاغیه از سوی قوه قضاییه به وزارت ارتباطات مبنی بر قطع دسترسی به شبکه‌های لاین، واتس‌آپ و تانگو گفت: در این زمینه تاکنون نامه‌ای به ما ارسال نشده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رایتل در صدر شاخص‌های کیفیت اینترنت همراه کشور

براساس تازه‌ترین گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) از عملکرد اپراتورهای تلفن همراه در زمستان ۱۴۰۴، شرکت خدمات ارتباطی رایتل موفق شد در شاخص‌های کلیدی کیفیت اینترنت همراه، رتبه نخست کشور را کسب کند.