اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 51669

تاریخ: 1398/11/19

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 51669

تاریخ: 1398/11/19

کپی نشانی خبر

کاهش ۴ هزار واحدی معاملات ماهانه مسکن شهر تهران

5172

تعداد معاملات مسکن در شهر تهران در ۱۰ ماهه نخست امسال به ۶هزار واحد رسیده که در مقایسه با آمار ۱۰ هزار واحدی مدت مشابه سال قبل، ۴ هزار واحد کاهش را نشان می‌دهد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایبِنا، معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران در گزارشی و با استناد به آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار ایران به تعداد معاملات مسکن در هر ماه پرداخته و نوشته است: متوسط تعداد معاملات مسکن در هر ماه در ۱۰ ماهه نخست ۱۳۹۸ برابر با ۶هزار واحد مسکونی بوده است.

این آمارها نشان می‌دهند که در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۳۹۶، به طور متوسط ۱۵ هزار واحد مسکونی معامله شده که این رقم برای سال گذشته به ۱۰ هزار واحد کاهش یافته است. این آمار به خوبی نشان می‌دهد که تعداد معاملات مسکن شهر تهران از ۱۵ هزار واحد در پایان دی‌ماه ۱۳۹۶ به ۶ هزار واحد در مدت مشابه امسال رسیده که ۹هزار واحد کاهش را نشان می‌دهد.

در این گزارش آمده است: با وجود کاهش نرخ رشد قیمت واحدهای مسکونی شهر تهران در دی‌ماه سال ۱۳۹۸ نسبت به دی‌ماه سال ۱۳۹۷، اما سرعت رشد اجاره بها همچنان رو به افزایش است. بررسی اجزای تورم در دی‌ماه امسال نیز نشان می‌دهد که بخش عمده‌ای از این رشد مربوط به افزایش اجاره بها بوده است. براساس این گزارش، نرخ رشد قیمت مسکن در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۳۹۷ برابر با ۹۰.۸ درصد بوده که حدود ۵۰ درصد (۴۹.۹ درصد) کمتر از رقم ۴۰.۹ درصدی مدت مشابه امسال است.

با این حال نرخ رشد اجاره بها در ۱۰ ماهه ۱۳۹۷ که ۱۹.۹ درصد بوده، برای مدت مشابه ۱۳۹۸ به ۲۹ درصد افزایش یافته است. این آمار نشان می‌دهند که نرخ تورم در دی‌ماه سال گذشته برابر با ۳۹ درصد بوده که در دی‌ماه امسال به ۲۶.۲ درصد کاهش یافته است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صندوق‌های ارزی می‌توانند منابع خارج‌ شده از چرخه اقتصاد را به مسیر سرمایه‌گذاری بازگردانند

سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در آئین آغاز پذیره‌نویسی نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی، راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی را یکی از محورهای طرح «رویش» برای افزایش سرمایه‌گذاری دانست و گفت: ایجاد این صندوق‌ها می‌تواند بخشی از پس‌اندازهایی که در طول سال‌های گذشته از چرخه اقتصاد خارج شده‌اند را به سمت سرمایه‌گذاری هدایت کند.

دومین صندوق ارزی ظرف ۲ تا ۳هفته آینده معرفی و پذیره‌نویسی می‌شود

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی را یکی از مسیرهای فعال‌سازی منابع ارزی و توسعه ابزارهای مالی دانست و گفت: «برنامه ما این است که از صندوق‌های سرمایه‌گذاری در دارایی‌های ارزی با درآمد ثابت به سمت تأمین مالی پروژه‌های ارزی حرکت کنیم.» به گفته حجت‌اله صیدی، در آینده صندوق‌های پروژه ارزی هم در بازار سرمایه عرضه خواهد شد.

یک قرن فعالیت بانک ملی ایران در قالب یک مجموعه روایی؛ بانک ملی از پلتفرم «صد» رونمایی کرد

پلتفرم «صد» با هدف روایت نزدیک به یک قرن فعالیت بانک ملی ایران از دریچه اسناد، تاریخ، رویدادها و تجربه مردم، در حاشیه مراسم 98 سالگی بانک ملی ایران با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک ملی ایران و اعضای هیات مدیره آغاز به کار کرد. این پلتفرم تا صدمین سالگرد تأسیس بانک، صدها روایت مستند از آدم‌ها، خاطرات، اسناد و رویدادهای تاریخی-اجتماعی پیوندخورده با بانک ملی ایران را بر بستر دیجیتال، گردآوری و منتشر می‌کند.

تأکید نماینده مردم ایلام بر تقویت منابع بانک مسکن برای شتاب‌بخشی به نهضت ملی

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از عملکرد این بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن و حمایت از خانوارهای آسیب‌دیده، بر ضرورت تقویت منابع بانک مسکن و افزایش ظرفیت پرداخت تسهیلات تأکید کرد.