اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 510

تاریخ: 1394/12/05

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 510

تاریخ: 1394/12/05

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

رشد 100 ریالی نرخ دلار و 90 هزار ریالی قیمت سکه

رشد 100 ریالی نرخ دلار و 90 هزار ریالی قیمت سکه

صرافان بازار ارز و سکه در معاملات امروز(چهارشنبه) بازار آزاد، نرخ هر دلار آمریکا را با 100 ریال رشد نسبت به دیروز 34 هزار و 800 ریال و هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید را با 90 هزار ریال افزایش 9 میلیون و940 هزار ریال دادوستد کردند.

هر یورو در بازار آزاد (تا ظهر امروز) با 60 ریال افزایش نسبت به دیروز، 38 هزار و 600 ریال و هر پوند نیز با 200 ریال افت نسبت به روز قبل 49 هزار و 800 ریال معامله شد.
در معاملات امروز هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با 90 هزار ریال رشد، 9 میلیون و 940 هزار ریال و یک قطعه سکه تمام بهار طرح قدیم نیز با 90 هزار ریال افزایش 9 میلیون و 930 هزار ریال قیمت خورد.
همچنین هر قطعه نیم سکه بهار آزادی با 50 هزار ریال رشد پنج میلیون و 10 هزار ریال و هر ربع سکه نیز با 20 هزار ریال رشد نسبت به دیروز، دو میلیون و 680 هزار ریال فروخته شد.
هر قطعه سکه یک گرمی در بازار امروز همانند دیروز یک میلیون و 850 هزار ریال و یک گرم طلای 18عیار نیز یک میلیون و 10 هزار ریال خرید و فروش شد.
نرخ هر اونس طلا در بازارهای جهانی نیز به یک هزار و 225 دلار رشد یافت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ثبت درآمد بیش از ۲ همت از سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه

شرکت بیمه کوثر در شش‌ ماهه نخست سالجاری با وجود محدودیت و شرایط خاص فعالیت‌های اقتصادی در دو ماه ابتدایی سال، موفق به ثبت بیش از ۲ همت درآمد از محل سرمایه‌گذاری و فعالیت در بازار سرمایه شد؛ عملکردی که نشاندهنده مدیریت فعال منابع و بهره‌گیری از فرصت‌های بازار سرمایه است.

نتایج بسیار خوب اکتشاف در معادن جدید چادرملو، آینده شرکت را تضمین می‌کند

رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو گفت: در چارچوب سیاست‌های ایمیدرو، چند معدن جدید در اختیار چادرملو قرار گرفته است تا این شرکت بتواند عملیات اکتشاف آنها را تکمیل کند؛ خوشبختانه به نتایج بسیار خوبی هم رسیده‌اند که آینده شرکت را می‌توانند برای سهامدارانشان تضمین کنند.

نودوهشتمین سالروز تأسیس بانک ملی ایران، فرصتی برای تجدید عهد با اعتماد مردم است

مدیرعامل بانک ملی ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن ۲۰ شهریور ماه، نودوهشتمین سالروز تأسیس این بانک با اشاره به جایگاه تاریخی بانک ملی ایران و اعتمادی که طی نسل‌ها شکل گرفته است، تأکید کرد: حفظ این میراث ارزشمند، مستلزم پاسخگویی به نیازهای امروز جامعه و حرکت هوشمندانه در مسیر تحول و آینده بانکداری است.

نسخه شفابخش اصناف آسیا برای ریسک‌های بزرگ اقتصاد خرد

بازطراحی طرح اصناف آسیا، فرصتی برای بیمه آسیاست تا بیمه را از ویترین محصولات به کف بازار نزدیک‌تر کند. اگر سادگی صدور، انتخاب شفاف سرمایه، پوشش‌های کاربردی و دسترسی برخط در یک تجربه واحد کنار هم بنشینند، این محصول برای کسبه خرد، به بخشی از سازوکارِ حفظ کسب‌وکار تبدیل می‌شود.